Bob Lutz a testat viitorul Chevrolet Volt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.06.2008
Bob Lutz, presedintele GM, a testat zilele acestea versiunea de productie a viitorului hibrid Chevrolet Volt.

Esential

2010 este anul in care va fi lansata oficial versiunea de productie a hibridului Chevrolet Volt.

Faptul ca GM pregateste o revolutie pe piata hibrizilor odata cu lansarea viitoarei versiuni de productie a conceptului Chevrolet Volt nu mai este pentru nimeni o surpriza.

Detaliile despre trenul de rulare si elementele de design sunt inca tinute secrete de oficialii GM, care au incercat insa sa mai aline suferinta fanilor, zilele acestea, cu un eveniment istoric pentru constructorul american.

Bob Lutz, controversatul presedinte GM, a avut ocazia sa testeze pentru prima data versiunea de productie a viitorului Volt.

Volt-ul condus de Lutz a fost de fapt un vehicul de test care imprumuta caroseria ultimei generatii Chevrolet Malibu si trenul de rulare al viitorului hibrid GM. La sfarsitul experientei, Lutz a declarat ca test drive-ul a fost de-a dreptul "electrizant ".

Versiunea de productie a modelului Volt va fi echipata cu trenul de rulare testat in acest weekend de Lutz, tren de rulare compus dintr-un motor pe benzina de mici dimensiuni si o unitate electrica, alimentata de o baterie litiu-ion, care ofera cuplu motor instant.

Desi Lutz s-a aratat incantat si a declarat ca procesul de dezvoltare este respectat cu strictete, versiunea de productie Chevrolet Volt nu va debuta mai devreme de 2010 pe piata americana. GM spera sa demareze productia lui Volt la inceputul lui 2010 si spera chiar si la o versiune europeana.

Puteti afla intreaga experienta a presedintelui GM citind blogul sau aici.

via | WorldCarFans

 

Taguri: Chevrolet, GM, Malibu, Volt

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru