Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, ar putea deveni consilier pentru Lotus

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.06.2010
Lotus tratează în prezent cu fostul vicepreşedinte GM, pentru un post de consilier. Bob Lutz ar urma să îşi aducă contribuţia la repoziţionarea companiei pe segmentul de lux.

După ce s-a retras cu mare fast din fruntea General Motors, controversatul Bob Lutz se pregăteşte să urce în barca celor de la Lotus. Britanicii îl curtează pe fostul oficial american pentru o funcţie de consilier, însă o ofertă clară nu a fost făcută până acum.

Se pare ca Lotus vrea să-l înregimenteze pe Lutz pentru a beneficia de experienţa sa pe parcursul viitorilor cinci ani, destinaţi reinventării brandului. Planul de dezvoltare al constructorului britanic de nişă presupune repoziţionarea mărcii pe piaţa supercarurilor de lux, alături de conaţionalii Aston Martin.

Iniţiatorul proiectului este noul CEO Dany Bahar, sosit în toamna trecută de la Ferrari. Dacă va accepta propunerea Lotus, Bob Lutz va face echipă cu un alt nume celebru din industria auto, Tom Purves, fost director executiv la BMW, solicitat şi el pentru consiliere.

Purves a declarat că este încântat de ofertă şi că a fost solicitat pentru a-şi aduce contribuţia la proiectele viitoare, la calitatea modelelor şi la operaţiunile companiei. "Este o propunere incitantă venită din partea unui brand cu renume care are un viitor promiţător", a declarat fostul oficial BMW.

via | autocar

Comentarii (1)

  • george
    BRITISH GROSS STUPIDITY
    Cat de prost sa fie si nenea ala de la Lotus ca sa puna un prost cu acte in conducerea firmei si sa-l mai si laude ca e foarte capabil?
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru