Bob Lutz: "Nu avem dubii ca Volt va functiona"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.06.2008
Vicepresedintele GM, Bob lutz, a anuntat ca pregatirea modelului Chevrolet Volt este in grafic.

Esential

2010 este anul in care va incepe productia lui Chevrolet Volt.

Cel mai important proiect al General Motors in acest moment este nasterea modelului Chevrolet Volt. Inceperea productiei la modelul ecologic este anuntata pentru inceputul anului 2010.

Volt reprezinta ambitia vicepresedintelui GM, Bob Lutz, care si-a afirmat in nenumarate randuri atasamentul fata de acest proiect. In acest moment, inginerii GM testeaza si aduc ultimele ajustari la modelul bazat pe propulsie electrica.

Au fost efectuate testele la trenul de rulare al viitorului model, iar potrivit oficialilor GM lucrurile au decurs conform planului.

Pot spune ca aproape nu exista niciun dubiu ca tehnologia de la baza lui Volt va functiona. L-am testat doar pe propulsie electrica si am scos o autonomie, in acest sistem de rulare, de 30-40 de mile. Obiectivul nostru este ca bateria lui Volt sa poata rula cu o singura incarcare pret de 40 mile (64 de km – n.r.). I-am testat comportamentul in rampa si in alte situatii de drum si totul a fost OK”, a declarat Bob Lutz.

Ultimul pas pentru GM in derularea proiectului Volt este stabilirea unui furnizor pentru bateriile electrice.

Via | Automotive News 

Taguri: Chevrolet, GM, Volt

Comentarii (1)

  • mumbojumbo
    mda...
    culmea tupeului american... 40 mile cu o incarcare de baterie... parca am fi pe vremea lui Edison...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru