Bugatti: "Vom crea trei concepte noi"

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 20.08.2009
Bugatti va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt unul din cele trei concepte care prefigureaza crearea viitorului model Bordeaux.

Luna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt, fanii constructorului Bugatti vor avea parte de o surpriza. Oficialii companiei vor dezvalui un nou concept care va prefigura viitorul model Bordeaux. Acesta nu va fi singurul, deoarece Bugatti doreste ca viitoarea limuzina sa fie cu totul speciala si pentru ca acest lucru sa se intample, va mai prezenta inca doua concepte in urmatoarele luni.

Limuzina in 4 usi va fi prezentata unui grup select de clienti pentru ca oficialii Bugatti sa isi poata face o idee asupra impactului creat la vederea unei astfel de model. Exista unele informatii conform carora noul concept ar avea ceva in comun cu modelul Bentley Mulsanne, insa acestea au fost infirmate de oficialii Bugatti.

"Limuzina Bugatti va avea dimensiuni diferite si va fi un concept complet diferit. De fapt este greu sa gasesti orice fel de asemanari.", a declarat seful celor de la Bugatti, Franz-Josef Paefgen, facand referire la modelul Bentley Mulsanne. "Un Bugatti este construit si dezvoltat pentru un volum total nu mai mare de 150 de unitati, deci aceasta permite materiale si tehnologii complet diferite.

Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla ar fi sa cadem pe piata, tocmai de aceea vom pastra acest model ca pe o ultima solutie.", a completat seful Bugatti.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru