Bulgarii joaca ruleta ruseasca pe sosea

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.10.2009
Bulgarii au aplicat riscurile ruletei rusesti pe soselele din tara. Acestia trec pe rosu cu viteza prin intersectii aglomerate, totul in incercarea de a nu lovi pietoni sau alte masini. Castigatorul poate primi chiar si 5.000 de euro.

Autoritatile din Bulgaria cerceteaza un nou joc de noroc extrem de periculos, categorisit ca fiind echivalentul rutier al ruletei rusesti. Scopul acestui joc este ca soferii sa treaca pe rosu in intersectii aglomerate cu viteza mare, fara a lovi alte masini sau pietoni. Surse din cadrul politiei anunta ca pariurile puse intre soferi ajung chiar si la 5.000 de euro. Tocmai de aceea, riscul unui accident extrem de periculos pandeste la fiecare intersectie aglomerata din aceasta tara.

Potrivit celor de la Reuters, principalul oras in care au loc acest gen de pariuri este Sofia – capitala Bulgariei. In anumite intersectii aglomerate, soferii inconstienti se aduna si organizeaza aceste pariuri riscante cu moartea. Chiar si spectatorii pariaza in privinta rezultatului acestor concursuri riscante, care par a fi provenite din filme science-fiction.

Din pacate, realitatea ne-a aratat ca ruleta ruseasca a soselelor exista in Bulgaria, dupa ce un motocilcist a lovit un spectator la unul dintre aceste curse din Sofia.

Acest accident s-a intamplat in luna iunie a acestui an si a fost soldat cu doua victime. De atunci, politia din Bulgaria trimite patrule regulate in zona in care au loc de obicei asemenea intreceri. La fel ca in tara noastra, infractorii bulgari sunt cu un pas in fata politiei, iar participantii la asemenea intreceri sunt anuntati prin SMS cu privire la locul si ora de desfasurare al acestor pariuri riscante.

Via | Reuters

Comentarii (6)

  • .
    frumos in balcani
    10 4
  • Daca prodigy a facut asta in voodoo people cu oameni, astia de ce nu ar faceo in real life cu masini.
    6 6
  • myrules
    Incredibil...
    Toti cei care practica astfel de "jocuri" si le sustin, ar trebui sa intre direct in puscarie.......cat de retardat mintal si teribilist poti fi incat sa te-ncante asa ceva??!
    21 2
  • Am solutia! (posibil)
    De 8 saptamani muncesc in Franta. Sunt uimit cate Intersectii semaforizate au fost inlocuite cu sensuri giratorii cu intrare ne-semaforizata. (Mai putin in Paris). Asta ar fi o solutie mai putin costisitoare.

    Plus ca ar trebui sa le urmam exemplul in Bucuresti. Si asa sistemu de semaforizare e varza si vor sa dea miliarde sa il informatizeze... de parca asta ar ajuta la ceva.

    Participantii la jocul asta ar trebui sa fie acuzati toti de tentativa de omor deosebit de grav iar spectatorii de complot si instigare la omor.

    Distractia se plateste.
    22 0
  • decius
    ce-i cu dricul ?
    dar de ce ati atasat o poza cu un dric ? aia se distreaza si cu masina mortuara ?
    1 2
  • gabi o
    dric
    Goana dupa clienti, primul venit primul servit!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru