C63 AMG by Kleemann: 620 de cai va ajung?

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.03.2009
Tunerul danez Kleemann a reusit sa imbunatateasca cu 170 de cai puterea maxima dezvoltata de motorul lui C63 AMG. Modificarile estetice sunt insa minore.

Atunci cand vorbim de tuneri specializati in modificarea estetica si tehnica a modelelor Mercedes, primul nume care ne vine in minte este Brabus. Europa e insa plina de astfel de companii specializate in retusarea modelelor originare din Stuttgart, Kleemann fiind unii dintre cei care isi asuma responsabilitate de a redefini conditia modelelor Mercedes.

Ultima creatie a tunerilor danezi este bazata pe C63 AMG. Avand un punct de plecare deja ridicat la nivel estetic si tehnic, compania nordica nu a indraznit sa atenteze la formele dinamice ale modelului. Singurele modificari estetice sunt reprezentate, de altfel, de jantele de 20 de inch din aliaj care completeaza interesant oferta AMG.

Marile diferente se afla insa sub capota, acolo unde Kleemann s-a dat peste cap pentru a le face pe plac tuturor celor care isi doresc modelul din imagini. Astfel, C63 AMG by Kleemann este disponibil in patru niveluri de putere, in functie de ce modificari sunt aduse la nivelul motorului de 6.2 litri si 451 de cai putere. La nivelul intai, Kleemann umba la gestiunea motorului si la filtrele de aer pentru ca acesta sa ajunga sa dezvolte 540 de cai putere.

Nivelul doi duce motorul AMG la 580 de cai prin modificarea pistoanelor si cilindrilor, in timp ce, la nivelul trei de putere, motorul AMG ajunge la 600 de cai prin retusarea axei cu came. In sfarsit, cei care vor opta pentru al patrulea nivel al versiunii dezvoltate de Kleemann vor beneficia de 620 de cai (+170 fata de versiunea de baza).

via | Kleemann

Comentarii (4)

  • sdadas
    chiar nu stiu de unde ati scos 620 de cai cand pe site-ul kleeman scrie clar "up to 560 HP and 700 NM"
    0 1
  • prudentul
    revizui?i, v? rog
    Cum adic? "tunerul GERMAN Kleemann", când respectivii sunt danezi?
    0 0
  • prudentul
    inca ceva
    Ce ati facut la site de nu mai afiseaza diacriticile limbii romane?
    0 0
  • Crysty
    C 63 AMG
    Nu sunt rautacios dar nu ati afisat si preturile pachetelor respective! E incompleta stirea! Macar de bagati de la voi niste cifre si era mai ok!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru