Cargraphic a creat un Cayenne special aniversar

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.05.2010
Cu ocazia implinirii unui sfert de veac de activitate, tunerii germani de la Cargraphic au creat un Porsche Cayenne special.

Tunerul german Cargraphic implineste 25 de ani de activitate in 2010. Pentru a celebra aceasta borna importanta in cariera de piata a companiei, nemtii au realizat o versiune speciala a lui Porsche Cayenne pe care au transformat-o atat tehnic, cat mai ales estetic.

Motorul de sub exemplarul Cayenne tunat de Cargraphic este acelasi diesel regasit pe versiunea de serie a modelului german, insa acesta a fost imbunatatit pentru a dezvolta 290 de cai putere. Cresterea puterii a fost dublata de o modificare a suspensiilor si de o coborare a garzii la sol.

Partea exterioara este insa cel mai interesant element constitutiv al kitului Cargraphic pentru Cayenne. Pe langa jantele de 21 de inch incaltate cu pneuri Dunlop SP Quattromax (295/35 R21), terminatiile din inox ale evacuarii si spoilerul frontal imbunatatit, exemplarul Cayenne perparat de tunerii germani iese in evidenta prin folia alb-negru aplicata fara menajamente pe partea frontala a caroseriei. Stickerele au fost dezvoltate de Foliatec si vor face deliciul celor care vor fi prezenti la evenimentele, cursele si intalnirile in care Cayenne by Cargraphic va juca rol de obiect de promovare a potentialului tunerilor nemti.

via | caradisiac

Comentarii (1)

  • Din fata parca e masina de test camunflata...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru