Carlsson C25 Super-GT, versiunea modificată a lui Mercedes-Benz SL, disponibil doar în China

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.06.2012
Carlsson, tunerul german specializat în modificarea creaţiilor Mercedes-Benz, a lansat o versiune a lui SL destinată exclusiv pieţei din China.

Carlsson, tunerul german proaspăt achiziţionat de o companie din China, a anunţat o ediţie limitată a lui C25 Super GT pentru piaţa din China. Carlsson C25 Super GT a debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2010 şi dezvolta 753 CP şi 1.150 Nm din motorul său V12 bi-turbo de 6.0 litri. Acesta costa 429.000 de euro şi a fost oferit în 25 de exemplare, unul pentru fiecare ţară în care sunt oferite modelele Carlsson. Între timp, versiunea oferită chinezilor are un motor V8 de 450 CP şi va fi construită în doar şapte exemplare, toate fiind realizate la comandă.

Toate cele şapte exemplare Carlsson C25 Super GT şi-au găsit deja clienţi. Modelul este bazat pe Mercedes-Benz SL şi are o caroserie cu numeroase elemente din fibră de carbon, ceea ce duce la o masă redusă cu 180 kilograme. Totodată, modelul primeşte blocuri optice redesenate, geamuri laterale schimbate, suspensie C-Tronic şi un sistem de frânare cu elemente compozite. Cei de la Carlsson nu au specificat performanţele dinamice de care este capabilă versiunea C25 Super GT destinată pieţei din China.

"Am vrut să dezvoltăm un vehicul exclusiv, care să poată fi folosit şi pentru naveta zilnică la birou.

Super GT impresionează atât prin confortul oferit în traficul urban, cât şi prin timpul 0-100 km/h. Conceptul este potrivit pentru piaţa din China şi suntem încântaţi de nivelul mare de interes pe care l-a stârnit acest model.", a declarat Markus Schuster, CEO-ul Carlsson.

Via | Worldcarfans

Comentarii (3)

  • Ciudat tuning, s-a distantat foarte mult de un SL. Parca este alta masina.
    12 1
  • mda
    farurile sunt luate direct de pe Z4 Zagato Concept.........
    1 5
  • chuck norris
    alt tuning reusit
    asa un tuning mi-ar placea si mie daca as avea un sl
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru