Castiga un test de weekend cu noul Renault Megane

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.04.2009
Lansarea noului Renault Megane in Romania va da ocazia de a castiga un test de weekend cu modelul francez in cadrul unui concurs care are loc pe sectiunea speciala Automarket.ro

Automarket si Renault Romania celebreaza in stil mare lansarea noului Renault Megane pe piata din tara noastra. Cu ocazia prezentarii celei de-a treia generatii Megane, Automarket.ro da un exemplu de creativitate si dezvolta una dintre cele mai complete sectiuni speciale din istoria celui mai vizitat site auto generalist din Romania.

In aceasta sectiune, pe o singura pagina a portalului, puteti gasi galerii foto ale modelului recent lansat - atat in versiune hatchback, cat si in varianta Coupe  - o galerie video cu cele mai interesante spoturi publicitare si de prezentare ale modelului francez si o pagina de istorie in care veti putea sa aflati cele mai interesante si importante momente din cariera de piata a lui Megane. Sectiunea este completata de o prezentare a aparitiei lui Megane Coupe in jocul video Need for Speed Undercover si de primele impresii din test drive-ul efectuat de Automarket in Romania, la lansarea modelului.

Punctul forte al sectiunii este insa concursul de testimoniale.

Fiecare utilizator Automarket poate sa se inscrie si sa participe la competitia al carei castigator va primi un test de weekend cu noul Renault Megane. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti in sectiunea speciala, sa povestiti cat mai interesant, in maximum 1000 de caractere, ce va place la fostul, actualul sau viitorul vostru Renault Megane si sa asteptati alegerea Renault Romania, care va desemna castigatorul competitiei. Pe langa marele premiu, alte 10 povestiri vor primi mentiuni speciale si cate o macheta de colectie cu noul Renault Megane.

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe site la mijlocul lunii urmatoare. INSCRIE-TE ACUM!

Taguri: Megane, Renault

Comentarii (22)

  • nu merita.
    0 0
  • nu te indeamna nimeni sa o cumperi ci doar sa scoti capul din pamant si sa casti ochii inainte sa emiti o parere.
    0 0
  • drepteanu'
    mda..
    pacat ca e reno...
    altfel n-ar arata chiar asa rau. daca aparea sub sigla W pun pariu sunt destui care l-ar fi privit cu alti ochi.

    parerea mea..
    0 0
  • Pamela
    Ingusta viziune au fanii astia Volkswagen (la fel si fanii Nokia). Orice altceva e prost si nu merita nici o atentie. Ce ineptie: "daca aparea sub sigla W..." :-))))) Pun pariu ca ai Golf :-)))
    0 0
  • @pamela
    Pamela n-ai inteles nimic din ce a vrut sa zica dreptreanu'. Stai jos, nota 2!
    0 0
  • ZaffCat
    design
    stati linistiti ca nu era in stare VW sau alti nemti sa faca o masina cu un design asa de misto.
    0 0
  • florindell
    eu am inghitit o data pastila de renault
    eu am avut renaul si pot sa va zic ca mi-am luat pastia de renault, sunt masini frumoase, elegante la condus dar cam sensibile la drumurile noastre. Eu am bagat foarte multi bani in renault asha ca am trecut pe masini nemtesti.
    0 0
  • pentru florindell
    Banuiesc ca acum o tii in garaj si te uiti la ea sa nu cumva sa se strice ca nu ai bani sa o repari
    0 0
  • concurs?
    nu sunt invitatii cu plecaciuni si premii?
    0 0
  • @pamela
    am vw nou si nu ma satisface! reno=fiat=dacia imbunatatita=tot o troaca! parerea mea
    0 0
  • nikuhd
    salut
    pai nu prea poti compara un renault cu un vw pt ca se adreseaza unor segmente de piata diferite , fiecare cu fanii lui , ce pot sa spun eu e ca am un megane 2 din 2005 si un golf V din 2003 , golful sta mult mai bine pe sosea , si asa ca o apreciere costurile de intretinere mult mai mici fata de reno , in 3 ani in reno am bagat 70 mil ,la golf doar reviziile benzina si talpa ...cat cuprinde nici o problema , amandoua rulate in tara si cu aprox acelasi nr de km ....
    0 0
  • andrei
    @ursus
    tu ramai la vw tau, noi ne multumim cu "renou" si fiatu.
    eu am un golf, 4 ce'i drept, dar imi doresc un bravo.
    da da trec de la VW la fiat, nu pt ca nu e bun vw ci pt ca mai sunt si alte masini bune, de frumoase nici nu mai zic.
    bv renault pt noul megane coupe!
    0 0
  • thenuts
    @andrei
    toata stima pt cuvintele de mai sus :D
    0 0
  • thenuts
    @andrei
    btw andrei tu nu ai auzit de la "prietenii tai" ca nu e bun fiatu ? :)))))
    S`au ajuns acum toti frate numai vw stie romanu....Se potriveste vorba aia de minune...Suntem prea saraci sa ne luam ceva ieftin :)
    0 0
  • andrei
    din auzite
    ba da , e imposibil sa nu te 'sfatuiasca' careva, "nu'ti lua din asta; ca am auzit eu de la cumnatu amicului meu ca nu e buna , ca nu are 4 roti". da ei saraci nici macar o 1310 nu is in stare sa intretina(fara nici o ofensa)
    0 0
  • hollandman
    no D
    pai se compara cu buda aia de Golf 6 ..7... sau mai stiu eu ce nr
    0 0
  • Bravo !
    Design absolut superb ! Bravo renault ! Competitia se incinge.....
    0 0
  • Megane?????
    NU sunt fan Renault, punct. Dar asta nu inseamna ca nu poate sa imi placa sau nu pot sa spun si cuvinte de lauda. Acest Coupe, e ceva altceva. Au revenit si ei la ideea lansata cu prima generatie de megane in 3 usi (nu ii spunem coupe), idee care a fost preluata de alti constructori si care a avut un succes neasteptat pentru toata lume (Amintesc aici numai opel astra GTC si kia pro ceed). Acest model, arata mai tineresc, mai dinamic (asa ar trebui sa arate, avand in vedere ca acest coupe se adreseaza in special tinerilor, sau oamenilor care se simt tineri, oamenilor dinamici, sportivi, etc). Nu stiu daca mi-as cumpara aceasta masina. Sunt detalii care nu imi plac, si sunt altele care imi plac. Nu sunt fan a anumitei marci. Imi plac masinile, si am cam cateva modele preferate din fiecare clasa (constructori diferiti). Nu imi plac motorizarile (cam subtiri pentru anul 2009 si pentru ideea de model pe care o promoveaza).

    Nu sunt nici fan Golf, sau VW. Am avut si masini coreene, si golf si masini nemtesti. Fiecare m-a incantat la vremea lui, raportat la ce era pe piata, la dinamica modelelor si la banii investiti la vremea aceea. Sa fim seriosi, nu exista masini perfecte si nici masini complete. Fiecare are si puncte bune si puncte mai putin bune. Ideea e, ca atunci cand le pui in balanta, partile bune sa te faca sa poti sa treci usor cu vedere partile mai putin bune.

    E un forum, si e normal sa apara si critici si cuvinte de lauda, pentru ca nu toti suntem croiti pe acelasi calapot, suntem diferiti. O critica trebuie sa fie constructiva. Cel mai bine se invata din critici (pentru cei ce pot sa faca asta). Din laude, iti dai seama ca ai reusit sa faci ceva, sa imbunatatesti ceva.

    Per, ansamblu e o masina frumoasa, destul de eleganta si sa speram ca va fi si fiabila si ieftina la intretinere. E drept, poate nu se compara cu golf la dinamica si la tehnologie, dar, e mai frumoasa si te face sa intoci capul dupa ea. Poate doar atat mai conteaza in industri auto de acuma. Nu mai exista producator slab, masini slabe. Deja s-au mai egalizat valorile (ma refer aici la produsele din aceeasi clasa, asa ca nu va obositi sa imi comparati ferrari cu acest renault ca nu tine).

    Pentru cei ce o sa isi cumpere aceasta masina, le doresc sa se bucure de ea, si sa le depaseasca asteptatile. Pentru cei ce nu o cumpara, le doresc sa isi gaseasca masina ideala si la fel sa se bucure de ea.

    Hai sa fim mai buni, si daca criticam ceva sa o facem cu bun simt si cu putina minte.

    Drumuri libere si sigure pentru toti

    Pa.
    0 0
  • pt ando
    Bravo frate ai scris o gramada....sincer m am plictisit sa citesc tot ce ai scris dar ai si tu ceva dreptate, oricum renault ramane tot renault pot ei sa se dea cu capul de toti peretii, oricum sunt masini bune dar f scumpe la intretinere...oricum o sa ma inscriu la concurs sa vad poate imi schimba parerea..am condus f multe masini din diferite marci si sincer sunt de parere ca nemtii au masini mult mai rezistente.
    Multumesc automarket pt concurs si sper ca castig o tura cu meganul ca este singurul model de la ei care imi place.
    0 0
  • Ineptii
    Terminati cu VW si alte marci cu renume care se fabrica in alte parti decat in tara de origine ca a ramas doar numele de ele. Au foarte multe probleme si nu sunt nici pe departe ceea ce stiam noi depsre marca respectiva. Apropo unde se fabrica acest megane ????!!!??
    :)))
    0 0
  • andr3i
    megane
    o ZDREANTA de masina... iti scoate okii cu dotari si partea tehnica lasa de dorit.
    0 0
  • cristian
    megane-raspuns pentru nikuhd
    nu ai nici un pic de bun simt esti cumva platit de vw. am un megane 2 din 2005 ,si un golf 6 din 2006 . golful ma disperat ,tarziu am aflat ca 5-ul este cel mai mare rateu de la vw. uza cauciucurile.spunea ca nu are ulei.consuma cu galeata si cea maa tare faza umblam cu bidonu de ulei dupa mine,fara vdoar si poate ai legaturi mari cu vw.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru