CE se va pronunta in cazul Craiova

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Presedintele Consiliului Concurentei a facut declaratii cu privire la ancheta Comisiei Europene la Automobile Craiova.

Esential

65 de milioane de euro este oferta financiara data de Ford pentru uzina din Craiova.

Comisia Europeana ar putea formula in perioada imediat urmatoare o opinie in cazul investigatiei referitoare la privatizarea Automobile Craiova, a declarat, miercuri, presedintele Consiliului Concurentei, Gheorghe Oprescu.

"Exista sperante ca in curand CE sa isi formeze o opinie, dar asta nu inseamna ca a fost finalizata investigatia", a afirmat Oprescu. El a adaugat ca in prezent exista discutii intre autoritatile romane si oficialii europeni in cazul privatizarii Automobile Craiova.

"Dupa ce isi vor forma o opinie, sunt mai multe proceduri care trebuie urmate pana la finalizarea unei astfel de investigatii", a spus el.

Comisia de privatizare a Automobile Craiova a transmis, la inceputul lunii noiembrie, Comisiei Europene raspunsul referitor la investigatia cu privire la acordarea unui posibil ajutoare de stat. Autoritatile de la Bruxelles au initiat o investigatie, pe baza informatiilor din presa, prin care verifica daca anularea datoriilor si impunerea unor conditii la privatizarea Automobile Craiova reprezinta ajutor de stat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru