Cea mai sexy femeie din motorsport a pozat pentru Sports Illustrated

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Danica Patrick, pilot in cadrul campionatului IndyCar, a pozat pentru publicatia americana Sports Illustrated.

Danica Patrick a pozat inca odata pentru revista Sports Illustrated, de data aceasta pe capota unui Shelby Cobra. Danica Patrick este pilot in campionatul IndyCar din America de Nord, si este cea mai de succes femeie din motorsport dupa Jutta Kleinschmidt, primul pilot de sex feminin care a castigat raliul Dakar, in 2001.

Danica Patrick are 25 de ani si piloteaza de la 10 ani. Cariera ei in motorsport a inceput in 1992, dupa ce a castigat o serie de campionate de karting. Ulterior s-a mutat in Marea Britanie pentru a putea concura in Formula Ford si Formula Vauxhall. Incepand cu anul 2005, Danica Patrick a concureaza in campionatul american IndyCar pentru echipa Andretti Green Racing, anul trecut ea devenind prima femeie din istorie care castiga o cursa in competitia americana.


Comentarii (19)

  • Danica
    sexy
    De unde stiti voi ca Danica e cea mai sexy femeie din motorsport?

    Titluri de libertatea sau cancan.
    0 0
  • mondenitati inutile
    hai sa sarim in sus de bucurie, big deal...in ziua de azi toate proastele se dezbraca asa k nu mi se pare nimic iesit din comun si cum zicea si cineva mai sus, de unde stiti k cea mai buna?asta numa stire de auto nu mi se pare , asa cum fac prostii la sprot cu ce fac sportivii in timpul liber sau ce fac partenerii (oricum ma intereseaza ce fac pe teren nu in afara) asa si aici numa k are legatura cu un pilot de indy car hai sa publicam
    0 0
  • Road Runner
    slabutz
    Pacat ca n-aveti oameni care sa scrie ca lumea stirile la voi. Danica Patrick a plecat de vreo 3 ani de la Rahal-Letterman, acuma concureaza pt Andretti-Green. Si in al doilea rand ,faza cu "singura femeie din istoria motorsportului care a castigat o cursa de monoposturi" arata cat de putin stiti despre acest domeniu .
    Automarket e bun ca baza de date si stiri auto dar stirile de motorsport sunt slabutze rau ...
    0 0
  • mircea
    @Road Runner
    Multumim pentru sesizari, ai dreptate, s-a corectat. Ne asumam greseala, nu suntem atat de "prinsi" de IndyCar.

    In privinta stirilor din motorsport, si in special din Formula 1, imi permit insa sa te contrazic. Sectiunea F1 de pe Automarket este cea mai completa de acest tip din Romania. Plimba-te putin pe acolo si te vei convinge.

    Multumesc inca o data pentru sesizare.
    0 0
  • AndreiRN
    Danica
    Intradevar o femeie ca in visurile mele.
    Da, este prima femeie care a castigat curse majore in motorsport si o merita din plin.
    Mult succes Danica.
    0 0
  • ms Bernie
    daca un lucru bun a facut bernie este ca nu a lasat femei in F1,toate tampele cu aere de vedeta sufera de feminism...numai aici mama america sufera si de marketing,ca la cat de oligofreni sunt baietii ,ce sa le ceri...ptiu
    0 0
  • sunshine64sm
    Aoooleeeooooo...
    Ah mincaia-s... ochisorii...
    0 0
  • florin
    stire auto????
    asta da stire auto:)))
    0 0
  • @AndreiRN
    de michele mouton ai auzit?
    0 0
  • sexy?nici in poze...dapoi in realitate.
    0 0
  • DamnDrunK
    esti gay?
    raaul esti gay?
    0 0
  • mircea
    mirciulica iar ai scris stirea la 2 noaptea? da stiu te ataci si vei sterge comentariul!
    0 0
  • mircea
    @dan
    1. Nu am de ce sa sterg comentariul, e pertinent.
    2. Ar fi bine ca, inainte sa scoatem pe gura tot ce ne trece prin creier in momentul respectiv, sa analizam putin lucrurile care ne inconjoara. De exmplu, sa vedem care este autorul acestei stiri.

    E greu, nu?
    0 0
  • Road Runner
    danica
    Multumesc pentru ca m-ai luat in seama :) Nu ma integeti gresit, imi place siteul vostru, de-asta intru zilnic sa citesc stirile, dar sunt perfectibile... nu? :D Bafta in continuare, sunteti cel mai bun site!
    0 0
  • "piunezu"
    pffff....
    O alta femela ,fara sani, plina de "glet" care a excitat natiunea hamburger ca mai apoi sa excite si o parte din romanasii nostri (natiunea mici si bere). Dati-i jos de pe fizic cremele bronzante,fardurile scumpe si reflectoarele meticulos amplasate si se va mai putea lungi doar pe o "Reno" Logan pickup (cu ABS) :))))
    0 0
  • vreau sa stiu...
    daca pot fi...ud. Deci, pot...multumesc pentru intelegerea condescendenta.Cum vad eu suna cam asa:
    "In lumea hormonilor, testosteronilor+a pilozitatii atotcuprinzatoare, apare ea, exact cind toti cauta sa-si dezmembreze(pentru inceput),din priviri, adversarul. Parul ei flutura ca steagu', steagu' purtat de-un fraier pe motocicleta inconstient de fapta-i, cu efect decelerant , asupra tuturor masculilor aspiranti(la orice titlu), martori ai desfasurarii vizuale, lasandu-i contempland mirifica aparitie(high definition in slow motion), catre cock pit-bull-ul desemnat. Lesinurile sunt ...fara numar din partea sexului aproape tare, aliantele deja prind contur, imbratisarile + pupaturile sunt unanime insotite de palme pe umar, ceafa si buci. Pacea si feir-plaiu' se extinde pe oriunde. Ce mai.......
    Dupa introducerea tuturor in gaurile desemnate pilotarii, se pornesc motoarele, etc si se da startu'.
    Ce start, ceeee start meeeeeii, toata lumea face loc, lockdown, space + - % afirmatii(sau ganduri) de tip "baby you are the one"
    Ea, cu pletele sfasiate de vant(aerodinamic, distribuit coordonat), reuseste sa se puna...prima...prima prin fatza, in fatza si-o tine...tot asa, pana la final. Este prima, a reusit si ca sa vaza tot hormonu' ca nu e o "peisana", se dezbraca in lumina flash-urilor, blietzcrieg-urilor fotografice, in timp ce toti purtatorii de hormoni-testosteronici(si ganduri negre), o uda...o uda fleasca de sus in jos...cu apa(sampania nu mai era de la inceputul cursei), apa folosita eficient si pentru curatirea balelor ce au inundat egal, toate "cock"-pit-urile adversarilor. Nu mai conteaza rivalitatile. Acum toti spera. Toti au Retabolin, Stromba, Norbetalon+cine stie ce in plus amestecate deodata si la gramada, garnisite la final cu speranta ca...atunci cind, galanti au facut loc trecerii unei doamne...au fost remarcati.
    Ati zambit macar un pic ? Asta conteaza oameni buni. E weekend si trebuie sa fim...copii !!!
    0 0
  • PREOTU
    DANICA PETRICK A POZAT SEXY PENTRU REVISTA SPORTS ILLUSTRATED
    MA INTREB CU CAT A PLATIT-O REDACTORII ACESTEI CELEBRE REVISTE PE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN INDY CAR? AICI MA REFER DESIGUR LA DANICA PATRICK!
    0 0
  • Caciula
    Ce femeie sexy ? N-ati vazut atunci inseamna sotia mea !
    0 0
  • Road Runner
    danica
    Sunt interesante tag-urile voastre: "Dakar Danica Patrick motorsport" Ma intreb oare ce are de-a face Dakarul cu Danica Patrick. Faceti concurs de calambururi ? :))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru