Cea mai sexy vanzatoare de masini din China

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.06.2008
Revista chineza WO a desemnat cu ajutorul publicului cel mai sexy agent de vanzari auto din China.

Atunci cand isi promoveaza modelele, constructorii din intreaga lume incearca sa asocieze formele unui coupe, unui roadster sau chiar a unui sedan cu cele ale unei prezente feminine senzuale. De multe ori concurenta modelelor se muta pe alt teritoriu, cel al frumusetii, agentii de vanzari ai dealerilor fiind, de cele mai multe ori, tinere foarte atragatoare.

O revista chineza a decis sa intocmeasca un top al celor mai atragatoare agente de vanzari. In urma voturilor exprimate de publicul cititor, revista WO a declarat-o pe Vivi, agent de vanzari in cadrul unui dealer Citroen-Dongfeng din China, drept cea mai atragatoare prezenta feminina care vinde masini clientilor.

Nu stim inca daca Vivi a primit si o prima frumusica pentru performanta ei insa putem spune cu siguranta ca postul sau va fi in siguranta mult timp de aici inainte. Pentru a celebra premiul acordat, revista WO a invitat-o pe tanara agent de vanzari sa onoreze votul publicului cu o serie de instantanee provocatoare.

via | Carscoop

Taguri: Citroen, Dongfeng

Comentarii (3)

  • Tovarasa
    I se spune "tovarasa", e membra de partid, are un "protector", ca sa n-o ravaseasca toti sefii batrani si putitori in numele patriei si partidului. N-ar fi rau sa emigreze putin. O iau io in gazda ... si nu numai...
    0 0
  • AndreiRN
    O bombonica
    O bombonica tinerica.
    Vai de femeile din lumea asta daca incepe china sa-si exporte si tinerele frumoase.
    0 0
  • si vinde citroen ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru