Cee'd SW, premiera la SIAB

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 06.10.2007
Kia nu a fost atat de sus pe val niciodata. Coreenii continua seria cee'd cu al doilea membru al familiei: SW

Kia a lansat la Salonul de la Bucuresti al doilea episod din seria cee'd. Este vorba de versiunea break, care desi este prescurtata SW nu inseamna Station Wagon, cum se intampla de obicei, ci Sporty Wagon.

Alegerea Kia de a lansa acum break-ul este logica in conditiile in care aceasta versiune a vazut lumina zilei in premiera la Geneva, acum mai bine de jumatate de an. Un lucru este insa cert: liniile gamei cee'd au fermecat Europa (care deja face cunostinta cu versiunile in trei usi si cabrio) si vin si la noi pentru a intra intr-un segment pe care acum cativa ani Kia nu ar fi avut succes.

Insa coreenii si-au revenit, stau bine cu tonusul si isi fac planuri mari de viitor. Vor deschide ei apetitul romanilor pentru breakuri? Vom vedea.

Comentarii (4)

  • Nu cumparati
    Cat de bine si de buna ar fi masina, cand dai de "competenta" Kia Romania mai bine te lasi pagubas!
    Pentru cei care doresc sa comande totusi:fiti atenti la ce semnati si la timpii de livrare
    0 0
  • Bogdan
    timpi de livrare
    Poate ca ai dreptate, dar mie mi s-a intamplat chestia cu timpul de livrare la BMW... deci se intampla si la case mai mari :) ca sa nu mai vorbim ca se intampla si la Citroen, si alte reprezentante. Daca ti se intampla ti se intampla si stai si astepti sa vezi ca cata promisiune e onorata.
    0 0
  • johny BOY
    una din blondele de la stand este cea care a aparut la carcotasi, ca vrea sa faca partidul blondelor sau al manechinelor... si daca in titlu apare o trimitere la un model, de ce naiba gasesc doar 2 poze in care se vede acel model? mai bine titlu: "fetele de la KIA"...
    0 0
  • alimosh
    Competenta
    Sunt foarte "competenti". Daca semnati ceva, obligatii sa treaca in contract termenul de livrare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru