Cel mai frumos cadou pentru Centenarul Chevrolet: 1 milion de Cruze

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.11.2011
În săptămâna în care Chevrolet aniversează 100 de ani de existenţă, cel mai frumos cadou vine din partea compactului Cruze, care a reuşit să vândă 1 milion de unităţi în doar doi ani.

Esential

100 de ţări numără piaţa mondială a lui Chevrolet Cruze.
1 milion de unităţi Cruze au fost vândute din 2009 până în prezent.

Chevrolet sărbătoreşte săptămâna aceasta 100 de ani de existenţă şi se bucură de un cadou nesperat din partea celui mai popular model al său. Tot săptămâna aceasta, compactul Cruze reuşeşte să-i ureze la mulţi ani părintelui său cu o cifră record de vânzări: un milion de unităţi. Dacă ne gândim că lansarea europeană a avut loc în 2009, iar cea nord-americană abia în 2010, performanţa compactului american este una impresionantă.

Chris Perry, vice-preşedintele diviziei de marketing Chevrolet a declarat: "Nu cred că mă pot gândi la un cadou mai frumos pentru această aniversare. Combinaţia de stil, confort, siguranţă şi eficienţă regăsită pe Cruze a fost un hit mondial. Clienţii noştri recunosc un câştigător după ce îl conduc."

La nivel global, Cruze este al patrulea cel mai bine vândut model din segmentul său şi al şaptelea la nivel general. Primele 10 pieţe pentru modelul american sunt: China, SUA, Rusia, Canada, Mexic, India, Turcia, Coreea de Sud, Israel şi Spania.

Tot Chris Perry a declarat că alături de subcompactul Aveo şi de micul Spark, Cruze a reuşit să atragă un public tânăr, de sub 30 de ani în gama Chevrolet.

Mai mult decât atât, în SUA, cele trei modele au reuşit să câştige clienţi noi pentru GM, foşti proprietari de Honda sau Ford. În prezent, Cruze se vinde pe 100 de pieţe la nivel mondial.

via | auto-media

Comentarii (9)

  • China, India si Rusia spun tot ! Nu trebuie sa ai un produs exceptional, ci doar putere financiara sa intri pe pietele astea... si daca nici Unchiul Sam care e in spatele GM, n-are putere financiara...
    19 13
  • 1 milion in 2 ani
    masina este destul de buna pt. bani ei si rezultatu se vede in vanzari.....
    17 26
  • E una dintre cele mai reusite masini din clasa compacta. La un pret foarte bun.
    Bravo,Chevy!
    25 22
  • sa nu exageram...
    Are un pret ok, dar o masina "reusita" n-as zice ca este... Exista multe masini calitativ mai bune pe segmentul ei.
    26 18
  • @sa nu exageram
    ...da dar la alte preturi de-ti ia respiratia ex.scoda
    16 15
  • *****
    pentru cei cu reno uitati aici vanzari ,oare fluence a atins cumva jumate din ce are cruze
    14 24
  • top 10
    Din ce am vazut pe APIA , Fluence se vinde mai bine ca Cruze
    20 9
  • costel
    conduc deja unul
    chiar merita toti banii chevrolte cruze
    2 0
  • @costel
    scrie "drive-test" pe el?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru