Cel mai luxos Nissan GT-R se va numi "Egoist"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.09.2010
Nissan a ales să boteze "Egoist" versiunea de top a modelului GT-R, aşteptată să debuteze în luna octombrie. Modelul va primi un interior mai îngrijit, dar şi ceva mai multe resurse sub capotă.

Informaţiile scurse din interiorul companiei, precum şi imaginile spion surprinse pe Nurburgring, au confirmat dezvoltarea unei versiuni de top a modelului Nissan GT-R, botezată de presa internaţională Spec M. Văzută ca o alternativă de lux ceva mai puternică, versiunea coupe-ului japonez va fi vândută în Europa sub titulatura "Egoist".

Aşteptat să debuteze pe piaţa din Japonia în 13 octombrie, cel mai luxos GT-R va prelua retuşurile estetice introduse de facelift pe versiunea standard, aşteptată la Paris, adică luminile LED şi spoilerele redesenate.

Alternativa de lux va opta pentru discuri de frână ceva mai mari, pentru jante din aliaj cu 10 spiţe şi pentru scaune Recaro, create special pentru a oferi o susţinere mai bună. Puterea şi cuplul vor creşte şi ele direct proporţional cu preţul, în timp ce rapoartele transmisiei şi geometria suspensiei spate vor fi modificate.

Surse neoficiale vorbesc despre o etichetă de preţ care porneşte de la 130.000 de euro.

via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • :) Oare ce inseamna pentru japonezi "Egoist" ?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru