Cel mai puternic Mercedes SLR McLaren 722

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Renntech mareste pana la 740 CP puterea lui Mercedes SLR McLaren 722 prin noul pachet PKG2.

Esential

740 CP dezvolta Mercedes SLR McLaren 722 cu noul kit de tuning PKG2 creat de Renntech.

Renntech a lansat un nou pachet pentru Mercedes SLR McLaren 722 Edition. Noul kit de tuning PKG2 aduce un plus de putere supercarului, care poate livra acum pana la 740 CP, depasind astfel indicativul din numele seriei limitate care reprezenta si nivelul de putere al primului pachet PKG1 creat anul trecut de tunerii americani.

Editia limitata Mercedes SLR McLaren 722 este echipata cu un propulsor V8 supraalimentat de 5.5 litri care dezvolta initial 650 CP. Cresterea semnificativa a puterii a fost realizata de Renntech prin intermediul primului pachet care contine un intercooler imbunatatit, un volant marit al arborelui cotit si imbunatirea ECU-ului. Cel mai probabil, tunerii din Florida au optimizat la maxim unitatea electronica de control  pentru a reusi sa mareasca puterea supercarului pana la 740 CP, realizabili la 6.400 rpm.

Noul pachet PKG2 costa 17.350 euro si contine, de asemenea, un set de jante Signature de 19 inch cu zece spite disponibil in trei finisari diferite. Pentru inca 1.250 euro, Renntech ofera posesorilor de Mercedes SLR McLaren 722 acelasi set de jante dar de dimensiune mai mare, de 20 inch, precum si imbunatari la sistemul de franare pentru un alt cost aditional.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru