Centru de vehicule comerciale Fiat

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 31.03.2008
AutoItlia, imporatorul Fiat Professional in Romania, a deschis un centru special de vehicule comerciale.

Esential

10000 de metri patrati are noul centru de vehicule comerciale Fiat.

AutoItalia, importatorul marcilor Fiat, Alfa Romeo, SsangYong, Maserati, Lancia si Fiat Professional, este liderul pietei de vehicule comerciale usoare din Romania.

Importatorul roman a inaugurat astazi cel mai mare centru de vanzari dedicat in exclusivitate LCV-urilor. Noul centru de vanzari amplasat pe Bd. Iuliu Maniu are o suprafata de 10 000 metri patrati.

In noul centru se va comercializa intreaga gama de vehicule comerciale Fiat Professional: Ducato, Doblo Cargo si Scudo. Noua locatie va dispune de o flota permanenta de masini de drive-test si de curtoazie.

Pana in prezent, in primele 2 luni ale anului 2008, volumul de vanzari al diviziei de vehicule comerciale usoare Fiat a fost de 1467 de unitati, cu 127% mai mult decat in aceiasi perioada din 2007.

S-au comercializat 747 de Fiat Ducato, 461 de Doblo Cargo si 72 de unitati Fiat Scudo. In primavara anului 2008 AutoItalia Group va lansa noul Fiat Fiorino.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru