Chevrolet a lansat Corvette GT1 Championship Edition

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Chevrolet a lansat pachetul GT1 pentru a comemora ultimul an de participare in competitii al echipei Corvette Racing C6R.

Esential

600 modele Corvette GT1 Championship Edition vor fi produse.

Chevrolet ofera fanilor Corvette C6 un pachet sport denumit GT1 Championship Edition, care este disponibil pentru versiunile Coupe, Cabrio si Z06 ale acestui model. Pachetul a fost creat pentru a comemora ultimul an de participare al echipei Corvette Racing C6.R in clasa GT1 a campionatelor LeMans si American Le Mans Series.

Modelele Corvette echipate cu pachetul GT1 Championship vor avea o nuanta de caroserie galbena, cu accente negre, sau o caroserie neagra cu accente galbene. Cele 300 de modele Corvette care vor fi vopsite in galben vor avea blocuri optice negre si manerele usilor vopsite in negru, precum si o carcasa a motorului din fibra de carbon.

Sigla echipei Corvette Racing va fi prezenta pe capota si profilul modelelor, iar victoriile notate de aceasta echipa vor fi trecute in partea inferioara a portierei. La interior, scaunele modelelor Corvette echipate cu pachetul GT1 vor fi brodate cu aceasta sigla, iar pielea neagra de pe scaune va fi cusuta cu fir de culoare galbena.

Pachetul GT1 nu va face nici o schimbare sub capota lui Corvette, desi versiunile Coupe si Cabrio sunt echipate cu un kit de evacuare sport Z51.

Doar 600 de Corvette GT1 vor fi produse, 100 de modele ale fiecarei versiuni vor fi disponibile in pe negru cu galben, pe cand 100 vor fi disponibile pe galben cu negru.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru