Chevrolet Aveo5, low-cost american

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 14.11.2007
Chevrolet a prezentat noul hatchback Aveo5, care se anunta a fi cel mai ieftin model american.

Esential

107 cai putere are motorul DOHC de 1.6 litri, disponibil pe noul model Aveo5.
644 de km este distanta pe care poate circula noul model Aveo5 cu un singur plin.

Chevrolet, divizia americana de la GM, a pregatit noul model Aveo5 pentru lansarea oficiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noul model Chevrolet este unul economic si a fost gandit sa fie cea mai ieftina masina de pe piata americana. Propulsorul DOHC de 1.6 litri si 107 CP asigura motorizarea de baza a noului Aveo5.

In fisa de prezentare a noului Aveo5 americanii au recurs la o schimbare de strategie, si anume au promovat faptul ca modelul este unul economic. Mai exact, Chevrolet Aveo5 are o independenta de rulare de 644 km, un lucru mai rar in cazul modelelor americane, care prezinta in general un nivel de consum extrem de mare.

Hatchback-ul proiectat de Chevrolet se anunta ca o revolutie pentru piata americana, un model low-cost si economic.

Taguri: Aveo5, Chevrolet, GM

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Aveo american???
    Aveo este la fel de american ca si Volvo sau Jaguar. Este o masina 100% coreana si este un Suzuki mai ieftin. Suzuki fiind tot proprietatea GM. De cel putin 15 ani de zile se vinde acest concept sub diferite nume in SUA. Metro, Swift, Sprint, etc...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru