Chevrolet Captiva Moonlander, editie dedicata aselenizarii

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.07.2009
Divizia europeana a celor de la Chervolet va lansa Captiva Moonlander, editie speciala dedicata implinirii a 40 de ani de la "primul pas pe luna.

Chevrolet sarbatoreste 40 de ani de la prima aselenizare cu o editie speciala a modelului Captiva. Botezatata Moonlander, versiunea limitata a fost dezvoltata impreuna cu furnizorul european numarul unu pentru Chevrolet, Fahrmitgas, recunoscut pentru sistemele sale GP.

SUV-ul a primit o serie de modificari stilistice, menite sa imbunatateasca aspectul vizual, printre acestea numarandu-se vinilurile aplicate pe caroserie, pe geamurile laterale si pe luneta. Desenele au fost inspirate de cele originale ale misiunii Apollo 11. Look-ul este completat de un set de jante de 20 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri 245/20, si de un kit de coborare a suspensiei cu 35 de mm.

La interior, Chevrolet nu vine cu artificii tehnice, singurele modificari importante fiind placa de inmatriculare pozitionata pe consola centrala si iPod-ul pregatit de americani.

Noua editie speciala este disponibila cu doua motorizari, ambele pe GPL: un motor pe benzina de 2.4 litri si 136 de cai putere si o unitate V6 de 3.2 litri capabil sa livreze o putere masina de 230 de cai putere, in configuratia cu tractiune integrala (4WD) Pasionatii care vor sa isi comande deja editia speciala Moonlander, Chevrolet a anuntat un pret de pornire de 25.590 de euro pe piata din Germania, insa numarul exemplarelor este limitat la 40.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Adrian
    aselenizare
    Indiferent daca au ajuns sau nu pe luna,americanii au intampinat ceva care ii impiedica sa o faca din nou.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru