Chevrolet Cruze a fost dezvaluit la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.10.2008
Oficialii GM au dezvaluit la Paris modelul Chevrolet Cruze. Astfel avem imagini in premiera cu interiorul acestuia.

Peste 350 jurnalisti au fost prezenti la dezvaluirea de catre oficialii GM a lui Chevrolet Cruze. Acestia au putut observa interiorul noului model Chevrolet, care a fost dezvoltat pentru piata modiala.

Modelul Cruze a fost proiectat astfel incat sa afiseze un design mai sportiv, dar in acelasi timp atragator. Consola centrala inglobeaza toate elementele care erau de obicei impartite pe bord. GM a denumit acest sistem ICS - integrated center stack, si inglobeaza atat display-ul radio-cd player-ului cat si comenzile sistemului de aer conditionat. 

Designerii GM au decis sa integreze materialul textil gasit pe scaune si pe bord, pentru a obtine o atmosfera mai prietenoasa pentru utilizator. Acestia au reusit sa deseneze un interior suprinzator, avand in vedere destinatia si mai ales segmentul de pret pe care il va aborda Cruze.

Chevrolet Cruze va fi disponibil in Europa incepand cu martie 2009, urmat de lansarea in alte regiuni. Lansarea acestui automobil din clasa compacta aduce cu sine un sir nou de modele pentru Chevrolet, care se asteapta la o dezvoltare globala accentuata.

Via | Jalopnik

 

 

Taguri: Chevrolet, Cruze

Comentarii (2)

  • :)
    fac pariu ca urmeaza inteligentii sa posteze: "Seamana cu Lexus IS" :)))))
    Ma si impusc :)
    Cat despre masina...este absolut superba...cam primul Chevy care imi place
    0 0
  • Iulian
    asa...
    Eu cred ca baietii de la GM l-au transferat la ei in echipa pe sefu' de la design de la Honda... Prea tare asemanarea de stil...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru