Chevrolet Europa, vânzări mai mari cu 7% în primul sfert al anului

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.04.2011
Chevrolet a înregistrat o evoluţie pozitivă în primele trei luni ale anului 2011. Americanii au vândut în Europa 112.835 de maşini, în creştere cu 7 procente.

Chevrolet îşi consolidează poziţia pe piaţa din Europa după primul sfert al lui 2011. Subsidiarul General Motors a vândut 112.835 de maşini în întreaga Europă, echivalentul unei cote de piaţă de 2.2 procente.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, dealerii Chevrolet au vândut cu 6908 autovehicule în plus, ceea ce reprezintă o creştere a vânzărilor din primul trimestru al anului cu 7%. Luna martie a consemnat o creştere de 16% pentru constructorul american, care a vândut 49.717 maşini, spre deosebire de numai 42.489 de maşini în aceeaşi lună a lui 2010.

Cele mai importante pieţe pentru Chevrolet în 2011, după cifra vânzărilor, au fost: Rusia (31.003 unităţi), Uzbekistan (27.645 de maşini), Italia (8112 unităţi), Franţa (7155 unităţi) şi Germania (5866 unităţi).

Wayne Brannon, preşedinte şi director general Chevrolet Europa, a declarat: "Martie a fost o lună foarte promiţătoare pentru Chevrolet. Proaspăt lansatul model Chevrolet Orlando a ajuns la distribuitorii noştri şi observăm deja un impact pozitiv asupra cifrelor de vânzări.

Designul de crossover al modelului Orlando, manevrabilitatea şi ţinuta sa de drum asemănătoare celor ale unui autoturism, precum şi generosul spaţiu interior pentru şapte pasageri, fac din acesta o propunere foarte avantajoasă", a continuat Brannon.

Familistul Orlando s-a vândut în 3824 de unităţi în luna martie, luna lansării sale pe piaţă, iar comenzile au depăşit cu mult aşteptările. Noul model Captiva îşi va face intrarea în showroom-uri spre sfârşitul acestei luni, urmat de Aveo, în această vară, Cruze hatchback şi modelul Camaro la toamnă. Volt va fi pus în vânzare abia în luna noiembrie.

via | Chevrolet România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru