Chevrolet: "Scaunele lui Malibu vor fi cele mai confortabile din segment"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.07.2011
Chevrolet a muncit mult la scaunele lui Malibu. Inginerii au studiat atent presiunea exercitată pe şezut şi spătar pentru a da naştere unui scaun extrem de echilibrat.

Chevrolet înregistrează o creştere a calităţii de la model la model. Este firesc, aşadar, să ne aşteptăm la un Malibu gata să reunească toate calităţile brandului american şi ceva în plus. De acest lucru ne asigură chiar oficialii Chevrolet, care susţin că modelul de clasă medie a fost construit după standarde mondiale în ceea ce priveşte calitatea scaunelor.

Subsidiarul GM susţine chiar că Malibu va beneficia de cele mai confortabile scaune din segment. Pe ce se bazează însă americanii? Pe inginerii special înregimentaţi pentru acest detaliu: Daniel Cohen şi Cheryl Hajciar.

Cei doi s-au folosit de cea mai nouă tehnologie şi de un număr mare de subiecţi pentru a găsi combinaţia perfectă. S-a folosit un sistem de măsurare a presiunii în 4600 de puncte ale scaunului, în zona şezutului şi spătarului. Cei doi ingineri au măsurat distribuţia presiunii unui om de diferite dimeniuni pe întreaga suprafaţă a scaunului.

Daniel Cohen a declarat: "Acest test ne permite să înţelegem cât de multă presiune va exercita clientul asupra scaunelor.

Astfel, ne vom putea asigura că am selectat spuma şi materialele potrivite exercitării unei presiuni diferite. Ne-am dorit să găsim acel punct de echilibru al scaunului, care să nu fie nici prea moale nici prea rigid", a subliniat Cohen.

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru