Chrysler isi va prezenta modelele la Frankfurt in standul Fiat

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.08.2009
Standul Fiat de la Salonul Auto de la Frankfurt va prezenta si modele Chrysler, pentru a arata faptul ca cei doi producatori au semnat o alianta si ca vor colabora de acum incolo.

Americanii de la Chrysler vor primi o parte din standul alocat celor de la Fiat pentru a isi prezenta modelele la Frankfurt. Astfel, cei doi producatori isi vor putea prezenta modelele impreuna, iar cei de la Chrysler vor face economii importante. Acesta este doar unul dintre beneficiile aliantei dintre Fiat si Chrysler. Salonul Auto de la Frankfurt este primul eveniment auto important la care participa cei doi producatori de cand au semnat alianta Fiat-Chrysler.

Dupa cum stiti, Chrysler si Fiat vor imparti platforme in viitorul apropiat, iar modelele din Grupul Fiat vor fi modificate pentru a putea fi comercializate in Statele Unite ale Americii prin intermediul retelei de dealeri Chrysler. Singurul model Fiat care intra pe piata din SUA cu sigla producatorului italian va fi Fiat 500, celelalte modele din Grupul Fiat urmand sa fie vandute sub alte sigle, dupa ce vor fi modificate pentru gusturile si nevoile publicului american.

Via | TheDetroitBureau

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru