Chrysler lucreaza la un model compact

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Conceptul Hornet va sta la baza unui viitor model compact prin care Chrysler vrea sa intre in forta pe piata europeana.

Esential

2010 este anul de lansare a noii compacte Chrysler.

Chrysler dezvolta in aceasta perioada un model compact care va fi orientat mai ales spre piata europeana. Acesta se va baza, ca design, pe conceptul Hornet, prezentat de divizia europeana a casei americane la Salonul Auto de la Geneva 2006.

Informatia este publicata astazi de Financial Times Germania si vine in urma unei declaratii de presa a lui Thomas Hausch, vicepresedinte al biroului de achizitii internationale Chrysler.

Noul model va fi lansat in Europa in 2010, acelasi deadline fiind pregatit de Chrysler si pentru Statele Unite si celelalte piete auto ale lumii. "Lucram intens la un model bazat pe studiul Hornet. Vom anunta detalii despre acest model in viitorul foarte apropiat. Nu stim insa daca noul model se va vinde sub brand Dodge sau Chrysler, insa pot sa va spun cu siguranta faptul ca in gama Chrysler va intra in scurt timpun model mai mic decat cel mai economic model al nostru, Sebring", spune oficialul companiei americane.

via | Automotive News 

Taguri: Chrysler

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru