Chrysler pregateste 9 modele pana in 2010

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.09.2008
Grupul Chrysler a anuntat ca vor lansa pana in 2010 mai multe modele noi care vor schimba fata brandurilor sale.

Esential

9 noi modele anunta Chrysler in urmatorul an.

Jim Press, vicepresedintele grupului Chrysler, a declarat intr-o conferinta de presa ca gigantul auto pe care il reprezinta va lansa pana in 2010 noua noi modele de masini.

Conform boss-ului Chrysler viitoarele modele ale companiei vor reprezenta o adevarata „renastere a produselor” oferita de cele trei marci aflate in patrimoniul companiei americane.

Jim Press a adaugat ca trei dintre modelele noi anuntate vor fi electrice. In timp ce mai mule informatii despre viitoarele modele reprezinta un secret bine pastrat, analistii de pe piata sugereaza ca ar putea fi vorba de un nou Jeep Grand Cherokee, de un SUV Dodge cu dimensiuni medii, un facelift la Chrysler 300 si la Dodge Charger si noul model Chrylser construit de Nissan.

Deocamdata, aceste lucruri sunt doar supozitii, singura certitudine fiind ca pana in 2010 vor aparea 9 modele noi in grupul Chrysler.

Via | Detroit News 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru