Chrysler va inchide 789 dealeri in trei saptamani

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.05.2009
Chrysler va renunta la un sfert din dealerii sai din Statele Unite ale Americii pana la inceputul lunii iunie.

Esential

789 dealeri Chrysler, Dodge si Jeep isi vor inchide portile pana la data de 9 iunie.
3.181 de membri are reteaua de dealeri Chrysler din Statele Unite ale Americii.

Compania americana Chrysler este nevoita sa renunte la un sfert din dealerii sai pentru a putea sa se restructureze in mod eficient. Americanii doresc sa creeze o retea profitabila de dealeri, care nu va contine decat unitati profitabile. Cei 789 dealeri realizau circa 14% din vanzarile Chrysler in Statele Unite ale Americii. Pentru moment, Chrysler are 3.181 dealeri in Statele Unite ale Americii.

"Din pacate trebuie sa facem anumiti pasi pentru a incheia intelegerile anterioare cu unii din dealerii nostri. Decizia de a renunta la acestia a fost dificila, dar este bazata pe statisticile de vanzari, precum si pe o serie de elemente cheie. Evaluarea dealerilor a fost un proces riguros si obiectiv si va pot asigura ca a fost realizata extrem de amanuntit. Ne straduim sa realizam o trazitie cat mai eficienta pentru a deveni noul Chrysler.", a declarat Steven Landry, vicepresedintele executiv al diviziei Nord-Americane de marketing a companiei Chrysler.

Via | Carscoop

Taguri: Chrysler, dealeri

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru