Chrysler: "Vom face o masina de politie bazata pe Dodge Charger"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Chrysler a anuntat ca viitoarea generatie Dodge Charger va sta la baza unui vehicul dezvoltat special pentru politia din SUA, capabil sa se bata cu concurentii propusi deja de GM si Ford.

Dupa ce General Motors a dezvaluit Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle ca alternativa pentru masinile de politie din SUA, iar Ford a raspuns rapid cu Taurus Police Interceptor, un alt constructor de peste Ocean se arata interesat de segmentul de nisa.

Nu putea fi vorba decat despre Chrysler, cel de-al treilea gigant din Detroit, care isi ameninta rivalii cu viitoarea generatie a modelului Dodge Charger, pregatita sa debuteze pe piata in noiembrie 2010. Modelul american ar urma sa se lupte alaturi de concurentii enumerati mai sus pentru o felie din flota de interventie a politiei SUA.

Peter Grady, presedintele departamentului de dezvoltare si flote Chrysler, a declarat ca urmareste cu interes piata vehiculelor de politie si intentioneaza sa propuna o alternativa competitiva.

Chrysler detine in prezent 18% din piata vehiculelor de politie din SUA, in crestere cu patru procente, comparativ cu 2007.

Cota de piata este insa mica comparativ cu cea detinuta de Ford, care livreaza Crown Victoria Police Interceptor pentru 70% din politia americana.

Mai mult decat atat, in viitorul apropiat, Ford va plusa cu o varianta Police Interceptor bazata si pe Explorer.

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • Asa posibilitati ca stat asa masini de politie,insa furia alba de la noi e "mai tare"ca a lor(la consum doar) si costa si mai "putin" in jur de 60 mi sau mai bine 80 euro!!!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru