Citroen C-Quatre, versiunea C4 Sedan pentru China

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Fratele chinez al versiunii C4 Sedan se numeste C-Quatre si a fost lansat astazi, in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Citroen C4 Sedan, model lansat in Romania in cursul anului trecut, are de astazi un frate chinezesc. Botezata oficial C-Quatre, versiunea sedan pentru China a lui C4 completeaza oferta constructorului francez pe o piata in care segmentul sedanurilor compacte este la foarte mare cautare.

Citroen C-Quatre este dezvoltat, desenat si produs exclusiv in China de catre Dongfeng Citroen, un joint-venture intre constructorul chinez Dongfeng si PSA Peugeot-Citroen. Cel mai interesant element legat de noul model este reprezentat de aspectul exterior, mult mai reusit decat cel al omologului sau european. La imaginea exterioara a modelului contribuie cu succes spatele reusit, preluat partial de la C5. Designerii chinezi au schimbat insa si unele elemente frontale, la nivelul spoilerului si a proiectoarelor de ceata.

Pe langa versiunea sedan a lui C4, Citroen a lansat la Salonul Auto de la Shanghai si noile C5 si C3 Picasso, prezentate in premiera pe piata chineza, dar si conceptul GT. Reteaua Citroen numara 217 dealeri in China, marca franceza anuntand ca reteaua de desfacere se va extinde in 230 de orase chineze pana in 2010.

via | Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru