Citroen C5: de la 19.190 de euro cu TVA, in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.07.2008
Noul Citroen C5 va debuta in Romania in luna septembrie si va costa 19.190 de euro cu TVA inclus.

Esential

19.190 de euro cu TVA inclus, costa noul Citroen C5 berlina.

Din toamna acestui an, gama constructorului Citroen, din Romania, se va imbogati cu un nou membru. Este vorba de mult asteptatul Citroen C5, model care a fost foarte bine primit de publicul din Europa in ambele variante: sedan si break.

Pe piata autohtona noul C5 va fi disponibil in versiunea berlina inca din luna septembrie in timp ce varianta Tourer va ajunge in showroom-uri abia in luna octombrie.

Noul C5 in versiunea berlina va fi disponibil cu 4 niveluri de echipare: X, Confort, Dynamique si Exclusive. Astfel, in premiera pentru acest segment, clientii isi vor putea alege tipul de suspensie, in functie de motorizare si de nivelul de echipare. Pentru un confort optim si comportament rutier exemplar, ei vor putea alege suspensia Hydractive III +, iar pentru un condus mai sportiv, vor putea opta in favoarea suspensiei metalice.

Echiparile vor fi insotite si de o gama larga de motorizari, precum si multiple echipamente optionale si finisaje interioare, pentru personalizare. Preturile pentru noul C5 berlina variaza intre 19.190 euro cu TVA inclus, pentru versiunea X echipata cu motorul de 1.8 litri benzina de 127 CP, si 32.300 euro cu TVA inclus, pentru versiunea Exclusive echipata cu motorul V6 diesel de 2.7 litri care ofera 208 CP si filtru de particule.

Noul C5 Tourer va fi fi disponibil cu 3 niveluri de echipare: X, Confort si Exclusive. Noul C5 Tourer reprezinta compromisul ideal intre stil si spatiu, volumul portbagajului putandu-se lauda cu o capacitate de 505 litri, iar accesul fiind facilitat de hayon-ul cu deschidere larga.

Preturile pentru noul C5 Tourer variaza intre 21.800 euro cu TVA inclus, pentru versiunea X echipata cu motorul de 1.6HDi si 110 CP si 29.100 euro cu TVA inclus, pentru versiunea Exclusive echipata cu motor diesel de 2.0 litri si 138 CP cu filtru de particule.

Noul C5 dispune de o gama larga de echipamente, in primul rand pentru siguranta, versiunea berlina obtinand 5 stele in testele EuroNCAP. In echiparea de baza figureaza ABS si ESP, sapte airbag-uri in standard carora li se adauga doua laterale suplimentare in optiuni.

Noul C5, nivel de echipare X, beneficiaza de numeroase echipamente in standard: patru stergatoare electrice, clima, sistem audio CD si MP3. In dotarile optionale figureaza sistemul de avertizare la depasirea liniei continue, senzori de parcare fata si spate, trapa electrica, sistem NaviDrive cu hard disk si sistem audio HiFi.

Taguri: C5, C5 Tourer, Citroen

Comentarii (6)

  • daddada
    Masina adevarata !
    0 0
  • alinmarina
    GENIAL
    Si nu spun asta pentru a-i intra in gratii premierului nostru citroenizat... Sustin o idee formata dupa indelungi studii ale diverselor articole din presa de specialitate, articole de prezentare, drive-test sau comparatii. Francezii astia chiar au creat o masina cu un farmec aparte, un exterior superb combinat cu un interior germanizat, pastrand totusi genele intacte. Masina asta este capabila sa ajunga din urma si chiar sa intre cu drepturi depline in elita! Burdusita cu cele mai noi realizare tehnologice, inca dispunand de suspensia Hidractive, si impinsa fiind de motoare tot mai potente ( vezi 2.2 HDI 176 CP ) masina asta seduce si... se duce!!! Bravo Citroen!
    0 0
  • ALX CT
    Cu C5 au dat francezii lovitura,masina arata foarte bine fata de designul abordat de PSA< si Renault.Pacat c anu am banii sa imi cumpar una si despre motrizare (HDi)am inteles ca sunt destul de bune.O zi buna.
    0 0
  • Frumusica
    ...dar aduce a Peugeot prea mult. Cat despre fiabilitatea Citroen...
    19 000€ doar pentru design e foarte mult...
    0 0
  • Peugeot 101%
    Desing inovator ? ... asta e 407 101% ... de la linie, la stopuri, la agresivitata "botului" mashinii, la asezarea proiectoarelor "pe lateral" ... sa fim seriosi ... e un fel de Renault Trafic vs Opel Vivaro sau Renault Master vs Opel Movano... de la prima la ultima piulita aceeasi mashina .. au schimbat doar siglele. Cat despre pret si cumparare, urasc loganul dar decat sa ii bag unei vulpoi precum Taricescu bani in buzunar prefer un logan MCV :)) hahahah
    0 0
  • c5
    vladutz dak peugeot e identic cu citroen inseamna k u esti p aceeasi linie cu prostia ...irecuperabilule
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru