Citroen DS4 Concept - al doilea teaser

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.02.2010
Citroen DS4 isi scoate incet-incet hainele de camuflaj. Constructorul francez ne prezinta astazi al doilea teaser al prototipului.

Citroen a prezentat astazi al doilea teaser oficial al conceptului din care va lua nastere noul DS4, al doilea reprezentant al gamei premium DS. Dupa ce ieri am putut vedea o silueta care nu spunea nimic despre liniile noului concept, astazi avem in fata o versiune ceva mai clara a acestuia, anumite elemente de design fiind subliniate si scoase in evidenta.

Observam astfel foarte clar forma blocurilor optice, care reprezinta o evolutie a celor ale lui DS3, dar si faptul ca fratele premium al viitorului C4 va avea trei usi, eliminand astfel zvonurile care il transformau intr-un coupe cu patru usi. Conform informatiilor preliminare, noul DS4 ii va lua locul in gama actualului C4 Coupe, versiunea clasica C4 urmand sa fie construita exclusiv in varianta cu cinci usi.

Conceptul care prefigureaza noul DS4 va fi prezentat la Salonul de la geneva, in 2 martie, urmand ca versiunea de serie sa fie lansata in acelasi timp cu noua generatie C4, in cadrul Salonului de la Paris din toamna acestui an.

via | Citroen

Comentarii (1)

  • ds4
    nu cred...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru