Citroen DS5 debutează săptămâna viitoare pe Facebook

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.04.2011
Francezii de la Citroen au preluat ideea celor de la Chevrolet şi vor prezenta noul lor model premium atât pe Facebook, cât şi la un Salon Auto internaţional. În cazul de faţă, vorbim de Salonul Auto de la Shanghai.

Al treilea membru al gamei DS5 va fi prezentat concomitent pe Facebook şi la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul este un crossover bazat pe platforma lui Peugeot 3008 şi se înrudeşte şi cu 5008. Toate motorizările lui DS5 vor fi împrumutate de la verii săi, inclusiv versiunea Hybrid4 cu 200 CP şi emisii de 109 grame CO2 per kilometru. Data precisă a prezentării modelului este 18 aprilie 2011, iar ora la care modelul va fi dezvăluit este 10:45.

La fel ca precedenta imagine teaser care ne arăta o parte din noul model al gamei DS, francezii au prezentat un far al noului lor model. De data aceasta, vorbim de farul de pe partea stângă a vehiculului şi acesta este aprins. Putem observa o lampă cu xenon şi un set de lumini de poziţie cu LED-uri integrate în blocul optic. Aspectul blocului optic nu s-a schimbat aproape deloc faţă de teaserul prezentat la finele anului trecut.

În ceea ce priveşte restul modelului, DS5 promite să devină un amestec între un break, un monovolum şi un sedan de clasă premium.

În plus, cei de la Citroen spun că design-ul acestui model va fi complet nou şi foarte incitant. Sunt şanse mari ca modelul să prezinte o serie de similitudini cu conceptul C-SportLounge prezentat de francezi în 2005. Francezii vor dezvălui informaţii suplimentare despre DS5 odată cu lansarea noului lor crossover premium.

Via | Facebook

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru