Citroen lansează în România ediţia specială C3 Connecting

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.04.2011
Citroen oferă pe piaţa din România o ediţie specială a modelului C3. Botezată Connecting, versiunea vine cu o echipare bogată la un preţ accesibil.

Esential

10.790 de euro cu TVA inclus costă ediţia Citroen C3 Connecting.

Citroen România caută să facă din actuala generaţie C3 un model cât mai atractiv pentru publicul tânăr din România. Francezii lansează pe piaţa autohtonă, chiar înainte de Paşte, o ediţie specială a modelului sub-compact, botezată Connecting.

Derivatul încearcă să se individualizeze încă de la exterior, unde Citroen oferă finisaje cromate pentru grila radiatorului, pentru mânerele portierelor şi pentru conturul geamurilor fumurii. Până şi suportul carcasei oglinzilor laterale devine cromat. Nu puteau lipsi jantele Nuclear, din aliaj, preluate de la fratele DS3.

La interior, Citroen caută să motiveze alegerea numelui ediţiei speciale cu un pachet "Connecting Box", ce include o priză USB, capabilă să suporte medii de stocare precum iPod, MP3 Player şi stick de memorie. Pachetul include un sistem audio cu şase incinte acustice, o conexiune Bluetooth şi funcţia handsfree pentru cei care vor să vorbească la telefon în trafic.

Alături de pachetul inedit, noul C3 Connecting oferă viitorilor săi clienţi direcţie asistată, retrovizoare electrice, volan reglabil pe adâncime şi înălţime, computer de bord, cruise-control, senzor de parcare spate, parbriz Zenith şi planşă de bord vopsită în două tonuri.

La capitolul elemente de siguranţă, Citroen oferă ABS, asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU), şase airbaguri şi, opţional, un sistem ESP de control al stabilităţii.

Noua ediţie C3 Connecting este disponibilă împreună cu două unităţi pe benzină, 1.4i de 75 de cai putere şi 1.4 VTi de 95 de cai putere. pentru cei care preferă dieselul, C3 Connecting poate fi comandat şi alături de motorul 1.4 HDi de 70 cai putere.

Ediţia specială C3 Connecting va putea fi comandată în toată reţeaua de dealeri Citroen cu un preţ de pornire de 10.790 de euro cu TVA inclus, valabil pentru versiunea pe benzină de 75 de cai putere.

via | Citroen România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru