Citroen pregateste o noua sigla?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.12.2008
Citroen va prezenta in februarie, spun unele voci, o noua sigla si o noua imagine de marca.

Automarket va anunta acum cateva zile faptul ca Citroen a inaugurat recent un site in care compania franceza anunta o mare noutate programata pentru 4 februarie 2009. Ipotezele au inceput sa apara in presa internationala, cele mai multe indicand prezentarea noilor fotografii ale noii generatii Citroen C3.

Si totusi, francezii ar putea sa mearga chiar mai departe, unele voci care citeaza dealerii italieni ai marcii franceze sustinand ca va fi vorba de un eveniment de amploare care va avea loc la Paris. In cadrul acestuia, Citroen ar urma sa prezinte oficial noul logo al companiei si noua imagine de marca, acestea urmand sa fie utilizate incepand cu luna martie in toate actiunile de comunicare, marketing si publicitate ale francezilor. Nu se cunoaste inca profuzimea modificarilor estetice la nivelul actualului logo, insa este clar faptul ca Citroen nu va putea renunta la cele doua V-uri intoarse paralele, element care constituie insasi esenta Citroen.

Actuala sigla Citroen este o reprezentare iconica a dintilor unei roti din angrenajul cutiei de viteze.

Explicatia consta in faptul ca Andre Citroen - fondatorul companiei - a construit, cu mult timp inainte de a se apuca de productia auto, cutii de viteze.

via | Autoblog

Taguri: Citroen

Comentarii (1)

  • george
    MDA
    1) "reprezinta o reprezentare" frumoasa exprimare ca sa fac o rima

    2) "cutii de viteza" - cutii de viteze ->dar fie asta e greseala de graba
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru