Citroen va produce o serie limitata a lui GT Concept

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.12.2008
Citroen a anuntat ca va produce o serie limitata de 20 exemplare a lui GT Concept, prototipul care a atras atentia intregii lumi la Paris 2008.

Esential

20 de Citroen GT vor fi produse.

Citroen a surprins lumea auto in octombrie, odata cu prezentarea conceptului GT. Conceptul a fost dezvoltat impreuna cu Sony in scopul de a promova al cincilea joc din seria Gran Turismo pe consola Play Station .

Producatorul francez surprinde acum din nou, de data aceasta anuntand ca va produce o serie limitata de 20 de exemplare a conceptului GT. Aceasta veste a aparut in urma unei declaratii a noului director de design Citroen, Jean-Pierre Ploue, care a sugerat ca exista planuri de a produce acest model, dar nu a dat alte detalii despre acesta.

Conceptul GT are cinci metri lungime, jante de 21 inch din aluminiu, usi fluture si un spoiler ajustabil. Motorul este amplasat central iar interiorul este echipat la nivelul unei masini de curse. Daca exemplarul prezentat la Salonul Auto de la Paris nu avea sisteme tehnice functionale, versiunea din jocul Gran Turismo are un tren de rulare electric alimentat de o celula de combustibil pe hidrogen.

Via | MotorAuthority

Taguri: Citroen, GT

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru