Clarkson le raspunde personal celor de la Tesla

De Sebastian Toma
Publicat Duminica, 28.12.2008
Prezentatorul Top Gear Jeremy Clarkson, raspunde personal oficialilor Tesla privind filmarea testdrive-ului cu modelul Roadster.

In ciuda faptului ca oficialii BBC au emis un raspuns public pentru cei de la Tesla, Jeremy Clarkson a decis sa raspunda personal discutiilor care au aparut in urma testdrive-ului pe care l-a facut cu Tesla Roadster. Scandalul a inceput in momentul in care un Roadster era impins intr-o cladire de catre membrii staff-ului Top Gear, fara nici o explicatie. Aparent, vehiculul electric ramasese fara energie, dar prezentatorii nu au clarificat situatia. Pe langa asta, Jeremy Clarkson a ramas fara frane in timpul testului pe care il efectua pe circuitul Top Gear.

Oficialii Tesla s-au grabit sa emita un comunicat de presa care sa clarifice situatia. Aparent, franele au cedat din cauza unei sigurante, iar nici unul din cele doua exemplare Tesla Roadster prezente nu au ramas fara energie electrica. BBC-ul a oferit si el un raspuns la fel de rapid, declarand ca prezentatorii emisiunii aratau ce s-ar fi intamplat daca vehiculul electric ramanea fara energie si ca Tesla Roadster ar fi ramas fara curent electric dupa 85 de kilometri parcursi pe circuit.

" Nu am spus niciodata ca masina a ramas fara curent electric. Masina a fost impinsa in depozit deoarece nu avem voie sa conducem o masina intr-o cladire. Am calculat ca Roadster ar ramane fara curent electric dupa 85 kilometri parcursi pe circuitul Top Gear, iar acest fapt nu poate fi contrazis. Cat despre frane, nu intereseaza pe nimeni de ce au cedat. Cu toate ca a fost o siguranta care a cedat, sau nu, franele nu functionau!", a precizat Jeremy Clarkson, prezentator Top Gear.

Declaratia jurnalistului britanic este putin diferita fata de punctul de vedere oficial al BBC, dar Jeremy Clarkson este cunoscut pentru opiniile sale exprimate intr-un mod inedit. In ciuda tuturor declaratiilor, fanii Top Gear raman in minte cu imaginea lui Tesla Roadster in timp ce este impinsa intr-o cladire.

Via | Jalopnik

 

Comentarii (7)

  • Circ
    Tot circul asta este numai pentru a face reclama la Tesla.
    0 0
  • siasa e najpa si nu o cumpara nici un roman....la cat am auzit despre ea zici k incep si astia sa fie ca dan diaconescu...
    0 0
  • razvan
    na ..
    sa ma kak in fny ... ce cauta spamistul asta aici.

    despre reclama la tesla, pentru o masina la care spui ca nu i-au mai mers franele, sunt curios in ce sens ajuta reclama asta !

    vorba lui J C .. ce conteaza d c nu au mers, cand dai naiba in gard cu ea la 200 kmh chiar nu esti curios din ce motiv nu s-a oprit ..

    masina americana .. pana la urma.
    0 0
  • grav
    daca frana nu mai lucreaza din cauza unei litze!!!
    0 0
  • danutz
    mare fan clarkson
    NU e un secret pentru nimeni ca tot stuff-ul Top Gear e mare fan al motoarelor otto,ei chiar "umilind" orice alt motor(inclusiv cele hibride) de unde si orice "retinere" cu orice motor electric.
    Mediul inconjurator si consumul prea mare al vreunei masini nu sunt probleme ce se pot discuta la top gear(nu cu Jeremy Clarkson) asa ca o masina elecrica nu are vreun viitor dpdv-ul lor.
    Ii acceptam asa cum sunt.....sau NU.
    0 0
  • @danutz
    danutz esti pilaf ! in aceeasi emisiune au prezentat ff frumos un model care nu avea nici motor otto nici disel;) mai urmareste si tu emisiunile din cand in cand!
    0 0
  • tesla@top gear
    ziceau in material ca iai ia >10 ore pt a o incarca, iar ca autonomia e de 250km. deci, bye bye drumuri lungi. tot ei au prezentat o honda pe hidrogen de care erau foarte incantati. ma rog, james may era.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru