Clio Cosmopolitan, editie speciala Renault

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.04.2008
Renault a pus in vanzare o editie speciala a lui Clio, dezvoltata in colaborare cu celebrul designer Venera Arapu.

Esential

5.9 litri/100 km consuma versiunea de 1.2 litri pe benzina.
4.5 litri/100 km consuma versiunea diesel de 1.5 litri
9800 de euro cu TVA inclus este pretul editiei speciale Clio Cosmopolitan

Renault a anuntat astazi oficial intrarea pe piata din Romania a unei versiuni speciale a modelului Clio. Dedicata fetelor, editia Clio Cosmopolitan a fost realizata in colaborare cu celebrul designer roman Venera Arapu. Este vorba de o versiune speciala dezvoltata pe baza a doua variante de motorizare (1.2 litri benzina sau 1.5 dCi), aceasta beneficiind de "tusa" stilistica a creatoarei de moda.

Astfel, husele create special pentru tetierele masinii de Venera Arapu se asorteaza cu nuantele habitaclului (in particular cu plansa de bord), aceleasi motive urmand sa poata fi regasite pe celelalte accesorii oferite de designerul roman: umbrela, geanta si esarfa Venera Arapu. Nu lipsesc nici elementele exterioare de personalizare, motivul floral si logo-ul 3D Cosmopolitan stand la loc de cinste pe partea laterala a masinii.

Clio Cosmopolitan exceleaza de asemena in dotari, in lista prezentata de Renault fiind curpinse airbag-uri frontale pentru sofer si pasager, proiectoare de ceata, volan si schimbator imbracate in piele, manere interioare cromate, instalatie audio cu CD si MP3, geamuri electrice si vopsea metalizata.

Intregul pachet Clio Cosmopolitan costa 9800 de euro cu TVA inclus.

via | Renault 

Taguri: Clio, Renault

Comentarii (3)

  • MAREAN
    LOGAN SUV
    DE CE NU MAI SUNTETI LA CURENT CU NOUATILE ........IATA UN LINK IN CARE VEDETI NOUL LOGAN SUV http://www.worldcarfans.com/9080401.012/dacia-logan-suv-spied
    0 0
  • Mareaneee, ti-ai luat-o!
    Mareaneee, aia e stire de pe 1 aprilie. Cata cezare ii poti da? Tseapaaaaa!!!
    0 0
  • asta e
    cum fac rost de adezivul de la cosmopolitan de pe portiera ???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru