CLS 55 AMG by MEC Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.05.2010
Tunerul german MEC Design a pregatit un kit de caroserie pentru Mercedes CLS 55 AMG. Cu ajutorul acestuia sportivitatea si agresivitatea modelului german au fost accentuate.

Casa de tuning MEC Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Mercedes CLS 55 AMG. Acestia au creat un kit de caroserie care ii ofera modelului german un plus de agresivitate si sportivitate.

MEC Design a inlocuit spoilerul din fata cu unul redesenat in interiorul caruia au montat proiectoarele pentru ceata. Pentru partea din spate a masinii tunerul german a pregatit un spoiler nou, un deflector de aer, un eleron discret, iar sistemul de evacuare se termina cu patru tevi de esapament din otel inoxidabil. Pentru ca tuningul exterior sa fie complet, germanii au dotat CLS 55 AMG cu un nou set de jante care masoara 20 de inch.

MEC Design este o casa de tuning infiintata in anul 1999 si care s-a specializat in modificarea modelelor constructorului din Stuttgart. Cem Altun este cel care a pus bazele companiei MEC Design, acesta fiind un mare pasionat al tuningului.

Via | automotiveaddicts

Comentarii (3)

  • jante de cocalari. mai bine foloseau un design clasic cu 5 spite decat porcariile astea
    3 7
  • Super tare,de mult n-am vazut o masuina atat de tare !
    5 2
  • cateodata mai mul inseamna mai prost
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru