Clubul Chevrolet România a format sigla Chevrolet din autoturisme

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Posesorii de Chevrolet din România s-au reunit într-o parcare din Bucureşti pentru a forma sigla Chevrolet din autoturisme. Iniţiativa le aparţine celor de la ClubChevrolet.ro.

Membrii Clubului Chevrolet.ro s-au întâlnit pe 20 noiembrie pentru a forma sigla Chevrolet din autoturisme. Clubul Chevrolet.ro are doi ani şi jumătate de existenţă, iar acesta reuneşte aproximativ 1.000 de posesori de automobile Chevrolet din România. După întâlnirea din parcul Carol din Bucureşti, membrii clubului Chevrolet au pornit în coloană înspre City Mall, unde au pus în practică proiectul lor. Fanii Chevrolet şi-au parcat maşinile la ultimul etaj al parcării City Mall şi le-au aranjat, în limita spaţiului disponibil, pentru a forma sigla Chevrolet.

"Este un eveniment unic şi sunt bucuros că membrii clubului au fost atât de entuziaşti să participe la formarea siglei Chevrolet. Suntem un club relativ tânăr, dar în continuă creştere şi cel mai important: suntem o echipă unită şi facem totul cu pasiune", a declarat Răzvan Motoca, administratorul Clubului Chevrolet şi organizatorul evenimentului.

Evenimentul care a avut loc weekend-ul trecut a reunit membri din Bucureşti, Braşov, Brăila, Câmpina, Constanţa, Petroşani şi chiar Suceava.

După momentul mult aşteptat, membrii Club Chevrolet au participat cu maşinile proprii la un concurs de îndemânare. Câştigătorii concursului au primit diferse premii din partea Chevrolet România.

"Ne bucură nespus de mult iniţiativa membrilor Clubului Chevrolet şi pasiunea cu care aceştia şi-au prezentat maşinile la acest eveniment. Faptul că acest club este în continuă creştere este un lucru care demonstrează că noile modele Chevrolet atrag din ce în ce mai mulţi fani", a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

Via | Chevrolet

Foto | Ciprian Mihai

Comentarii (7)

  • andrei
    mda
    nu vreau sa fiu rautacios da putea iesi mult mai frumos cu mai multe masini, sa faca numai conturul, mai mare si mai fain. oricum bv lor pt intalniri si pentru ca vor sa faca cate ceva
    8 0
  • Chevrolet
    ...asa masini, asa intalnire, asa fani!
    =)))
    7 5
  • stefanel
    felicitari!
    Bravo lor, le doresc ca la anul sa adune cat mai multi membri si sa umple parcarea de la un mall cu masinile asezate in forma siglei.

    Si, de ce nu, poate cheama reprezentatii Guiness Book sa o puna de-un record. ;)

    Ar fi chiar interesanta si o sigla in miscare, formata din cel putin 4 randuri de masini.
    8 0
  • :)
    bravo lor,
    si eu am participat cu roscata mea la brasov, sambata de sus, transfagarasan si prin alte locuri (tot cu clubul) la intalniri, oricum nu dau nume sa nu fac reclama,
    si din toata asta e frumos ca cunosti lume si mai vezi locuri.
    5 0
  • Care e tranxesualu ala de Alice ?
    0 0
  • sal
    au fost in jur de 40 de masini , puteam sa realizam mult mai multe dar am fost limitati de spatiu si din pacate pt a inchiria o parcare pt o ora fara 500 de euro nu se uita nimeni la tine . Este o experientza din care am invatzat multe si data viitoare vom si mult mai multi si poate vom gasi si o locatie mai acceptabila !
    0 0
  • mihai 49@yahoo.com
    EXPANSIUNE ..CHEVI LA MEDIAS!
    Este intr-adevar inceputul unei pasiuni pentru acesasta marca si la noi.Poate ca ar fi bine sa ne inspiram si noi din experienta altora si sa punem bazele unui club chevi in Medias
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru