Corvette Competition, editie speciala cu spirit sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.03.2008
Corvette va lansa luna viitoare o editie speciala botezata Competition, inspirata de American Le Mans Series.

Fanii brandului Corvette vor avea ocazia sa conduca incepand cu luna viitoare o editie speciala a supercarului american C6. Constructorul de nisa s-a gandit sa foloseasca tehnologia testata in American Le Mans Series, si a gandit o editie speciala botezata Corvette Competition.

La exterior, Competiton se individualizeaza prin jantele de culoare neagra din aliaj, tevile de esapament duble, grila sub forma de fagure si spoilerul imprumutat de la actualul Z06. Clientii vor fi nevoiti insa sa se multumeasca doar cu o singura culoare pentru caroserie, si anume negru.

Sub capota supercarului se afla un motor V8 de 6.3 litri LS3, conectat la o transmisie manuala. Pentru a mentine o masa scazuta si a pastra spiritul sportiv, Corvette nu ofera prea multe optionale pentru editia speciala Competition.

Cu toate acestea, Corvette Competition reuseste sa pastreze imaginea celebrului C6R, modelul care a dominat AMerican Le MAns Series in ultimii 6 ani.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru