Creeaza-ti propriul Fiat 500!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.05.2006
Italienii pot fi acuzati de multe lucruri, dar nu si de lipsa imaginatiei. Ultima lor realizare de acest gen este un site pe care doritorii isi pot personaliza viitorul Fiat 500. Cele mai bune idei vor fi luate in considerare la stabilirea liniei de design a noului model.

In cursa contracronometru pana la lansarea noului Fiat 500, constructorul italian a venit cu o idee interesanta. Aceea de a isi invita fanii masinilor mici de oras sa contribuie cu idei si sugestii care ar putea inspira dezvoltarea viitorului model.

Totul are loc prin intermediul unui nou site creat de italieni (il gasiti AICI), pe care Fiat il considera “un mare laborator on-line”. In acest studio, cei interesati pot sa isi exprime liber preferintele, sa propuna idei sau sa isi aduca contributia la look-ul viitorului model. Site-ul a fost lansat ieri, cand mai erau exact 500 de zile pana la lansarea modelului italian, gazduind si un cronometru care masoara timpul pana la prezentarea oficiala a lui Fiat 500.

Evident, structura de baza a designului modelului este deja realizata. Este vorba de reaparitia unei imagini retro care aminteste de vechiul 500. Noul model va fi asamblat si gandit in comun cu cei de la Ford, care cu aceasta ocazie va lansa viitoarea generatie a modelului Ka.

Ambele masini vor fi construite in Polonia si vor fi asamblate pe o versiune mai scurta a platformei lui Panda. Versiunea italiana a duetului va veni echipata cu un nou motor turbo de 1.4 litri (150 de cai), dar si cu celebrele Multijet-uri de 75 si 90 de cai si cu un 1.4 16v de 100 CP.

Noul Fiat 500 il va inlocui pe actualul Seicento in primavara lui 2008.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru