Creste garantia pentru Bugatti Veyron

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.11.2007
Bugatti se gandeste sa creasca garantia pentru modelul Veyron si ofera mai nou cursuri de pilotaj pentru clienti.

Esential

2 ani este in prezent garantia pentru Bugatti Veyron.
300 de km pe zi se parcurg in cadrul cursului de pilotaj organizat de Bugatti special pentru supercarul Veyron.

Bugatti nu se rezuma doar la a vinde exemplarele celui mai celebru supercar si se axeaza in prezent pe educarea si perfectionarea clientilor sai. Constructorul francez a dezvoltat un program creat special pentru clientii sai, in care acestia pot sa invete cum sa se descurce cu 1000 de cai putere sub capota.

Cursul se desfasoara pe circuitul Anneau du Rhin si este sustinut de pilotul profesionist Pierre-Henri Raphanel si se desfasoara pe un exemplar pus la dispozitie special de catre constructorul francez. Peste 300 de kilometri pe zi sunt necesari pentru a aprofunda cunostintele necesare pilotarii unui Bugatti Veyron, pista de mare viteza fiind se pare locatia potrivita pentru acest test de anduranta.

Tot despre constructorul francez au aparut informatii potrivit carora, in acest moment, se incearca o obtinere a prelungirii garantiei pentru Bugatti Veyron. Cei doi ani de siguranta pentru partile mecanice si instalatia electrica fiind o perioada mult prea mica, dat fiind costul enorm al supercarului.

In prezent se doreste extinderea garantiei la trei sau chiar patru ani si transmiterea acestuia in cazul in care masina isi schimba proprietarul. Mai mult decat atat, Bugatti se gandeste ca in cazul unor situatii neplacute sa ofere clientilor sai, in locul Veyron-ul intrat in service, o masina intermediara, cel mai probabil o limuzina Audi A8.

Taguri: A8, Audi, Bugatti, Veyron

Comentarii (1)

  • audist
    cu respect
    de cand este francez bugatti? :D Intreb si eu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru