CTS Wagon este vedeta standului Cadillac

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.10.2008
Varianta Wagon a modelului CTS este vedeta standului Cadillac de la Salonul Auto de la Paris

Esential

250 cai putere dezvolta noua motorizare V6 turbodiesel cu injectie directa de pe Cadillac CTS Sport Wagon

Cadillac a dezvaluit CTS Sport Wagon in standul sau de la Salonul Auto de la Paris. Cu design-ul sau caracteristic, modelul a devenit rapid vedeta standului.

CTS Sport Wagon este al doilea model in aceasta configuratie de caroserie din intreaga istorie de 106 ani a marcii Cadillac. Dupa premiera acestuia de la Paris, noul Cadillac va fi disponibil la vanzare in Europa in cursul anului 2009.

La prima privire, noul CTS Sport Wagon nu pare a un model Cadillac. Design-ul a fost un element signifiant pentru echipa care a dezvoltat acest model si acestia au acordat o atentie deosebita acestui aspect.

CTS Sport Wagon vine ca o alternativa la un SUV, si este astfel foarte spatios. Doua motorizari pe benzina sunt disponibile impreunca cu un motor V6 turbodiesel de 250 cai putere. Modelele cu motorizari pe benzina vor fi disponibile incepand cu a doua jumatate a anului 2009, in timp ce productia modelului cu motorul V6 turbodiesel va incepe ceva mai tarziu in acelasi an.

Via | Newspress

Taguri: CTS, Cadillac, Wagon

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru