Cum "descalti" accidental un Aston Martin DB7

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.11.2008
Un olandez si-a supus exemplarul sau Aston Martin DB7 unui tratament mai dur, care l-a costat o janta.

Pentru multi soferi a fi posesorul unui exemplar exotic nu este sinonim cu a avea mai multa atentie la volan. Este exemplul unui olandez care si-a avariat grav masina proprie dupa ce a izbit-o, cel mai probabil, de un copac.

Impactul a fost atat de puternic incat janta a fost efectiv smulsa. Soferul Aston Martin-ului DB7 a scapat teafar insa nu acelasi lucru il putem spune si despre masina.

via | CarScoop  

Comentarii (4)

  • NeoGalaxy
    Mda :P
    Probabil ca nu a muncit pentru a-si cumpara masina, sau a primit-o in dar de la tacsu si de aia.... nu dadea 2 bani pe ea. Sau era roman si masina era luata cu bani furati se intelege :)

    P.S. Pacat de masini. Exista o gramada de masini exotice dar multi din aia care le conduc nu ar trebui sa aiba nici carnet. Iar de apreciat... sa nu exageram, multi nu stiu nici sa le ingrijeasca macar dar mitem sa le mai si aprecieze.
    0 0
  • cozappz
    de la ma-sa
    Poate era de la ma-sa nu de la ta-su.
    0 0
  • atentie la poze
    Si totusi farurile de ceata nu s-au spart, chiar daca a dat cu ele de pamant.
    0 0
  • talmaciu
    RECLAMA VODAFONE
    Buna, sunt unul din cei care apreciaza ceea ce faceti aici pe site. Sunt impotriva carcotasilor si dupa parerea mea calitatea informatiilor a crescut in timp.
    De asemenea inteleg si faptul ca un astfel de site trebuie sa se sustina cu reclama.
    TOTUSI reclama asta la VODAFONE este pur si simplu ENERVANTA!!! Nu e singura dar e de departe cea mai enervanta. incerc sa deschid o poza si chiar si de 6 ori mi se deschide site-ul Vodafone in loc sa se deschida poza. Nu chiar normal.
    A si inca ceva stiu sa "manuiesc" si computerul, deci nu e asta problema.
    Mult succes si nu va vindeti chiar asa cu orice pret ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru