Dacia a produs 2.000.000 de cutii de viteze pentru gama Logan

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.10.2011
Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia a sărbătorit azi producţia cutiei de tip JH cu numărul două milioane. Aceste transmisii sunt cele care echipează gama Logan.

Dacia a anunţat astăzi că uzina de la Mioveni a ajuns la două milioane de cutii de viteză de tip JH, utilizate pentru gama Logan. În uzina românească de lângă Piteşti, muncitorii Dacia mai produc transmisii TL, acestea fiind dedicate unor modele Renault (Clio, Modus, Kangoo, Mégane, Scénic, Laguna), Nissan (Tiida, Sentra, Versa, Latio, Livia, Note, Qashqai) şi pentru Dacia Duster.

Producţia cutiilor JH a început lângă Piteşti acum 10 ani, iar pe linia de asamblare a acestui tip de transmisii lucrează la această oră 50 de operatori. Fiecare echipă produce 860 de cutii de viteze, capacitatea maximă a liniei de instalare.

Cutiile de tip JH produse la Mioveni sunt livrate atât către liniile de producţie de la Mioveni, cât şi către uzinele Renault din Rusia, Maroc, Iran, India, Africa de Sud şi Columbia. Cutia care a purtat numărul 2.000.000 va echipa un Logan fabricat în uzina Renault din Iran.

via | Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru