Dacia Duster are o versiune nouă şi este disponibil prin "Rabla"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.03.2011
Dacia a anunţat că Duster poate fi achiziţionat mai nou şi prin programul Rabla. SUV-ul din Mioveni poate fi comandat cu motorul 1.5 dCi de 90 de cai putere în compania sistemului de tracţiune integrală.

Esential

11.150 de euro este noul preţ de pornire al lui Duster.

Dacia a anunţat astăzi, oficial, introducerea modelului Duster în programul de reînnoire a parcului auto naţional. Primul SUV din istoria constructorului român va putea fi comandat şi prin programul Rabla, Dacia gândind deja o ofertă specială pentru cei care dispun de tichetele de casare.

Versiunea pe benzină, 1.6 16 valve a modelului poate fi achiziţionată de la 10.500 de euro cu TVA şi trei prime de casare incluse. Pentru această sumă, clientul va primi tracţiune integrală, direcţie asistată, airbaguri frontale şi sisteme de siguranţă active ABS cu EBV şi AFU.

Tot astăzi, Dacia a anunţat şi introducerea unei noi versiuni în gama SUV-ului din Mioveni. Duster poate fi comandat acum cu motorul diesel de 1.5 dCI şi 90 de cai putere, evoluţia vechiului propulsor de 85 cai putere, împreună cu sistemul de tracţiune integrală.

Unitatea dCi este disponibilă în gama Duster încă de la începutul anului, atunci când Dacia a trecut de la motoarele Euro 4 la cele Euro 5. Preţurile pentru versiunea 1.5 dCi de 90 de cai şi 4x4, nivel de echipare Ambiance, pornesc de la 15.050 de euro.

Dacia a modificat astăzi şi preţul de listă pentru Duster.

Practic, versiunea de bază a devenit mai scumpă, preţul de pornire al SUV-ului urcând de la 10.950 de euro la 11.150 de euro cu TVA. Versiunea de top, Laureate 1.5 dCi 110 cai putere şi 4x4, costă acum 16.600 de euro.

via | Dacia

Comentarii (15)

  • dacia
    culpul acestui motor care ar fi?
    5 6
  • Flaviu C
    zdrente
    mai arunca statul un os....si astia mai vor o parte si din ala...
    cum sa ridici pretul in loc sa te bucuri ca vei avea vanzari mai mari datorita prog rabla?
    6 4
  • @liviu
    Putere maxima kW(CP)67 (90)
    Regim putere maxima (tr/min) 3750
    Cuplu maxim CEE (nm) 200
    Regim cuplu maxim (tr/min) 1750
    14 1
  • ...
    Se lauda atata, de parca ar fi pus 50 de cai si nu 5... penibil, plus de asta 5 cai sunt insesizabili:|
    8 29
  • "corect" bozzo
    era mai bine cu 5CP lipsa....si atunci ar fi fost insesizabili, nu?

    cert e ca romanului ORICE ii pute. Doar ceea ce face el cu manutza lui (nu pot scrie totusi cu ce face el) miroase a parfum de toporashi. Ehhh....
    30 4
  • ...
    Cand am mers la dealer, anul trecut, dealerul mi-a zis ca il pot achizitiona cu 3 tichete ! De unde scoateti voi ca doar de acuma se poate cumpara cu tichete ?
    9 4
  • catre tovarasii de la Automarket
    Dragilor,
    motorul asta nu este chiar atat de "nou". abia acum l-ati vazut voi!!!
    prin decembrie, cand imi cautam masina, acest motor (90 cai, 4X4, euro5) era deja in oferta Dacia;
    Somn usor!
    7 23
  • ****
    e acelasi motor de 85 de cai care era euro 4 ....dupa trecerea la euro 5 de anult trecut .....acest motor devine euro 5 si 90 cp
    10 1
  • @Flavius C
    Este o chestie de marketing. Atunci cand ai un produs care se vinde iti permiti sa mai maresti pretul, pe principiul de ce sa nu ai mai multi bani daca sti ca vei avea vanzari. Lucrul asta nu se practica doar in domeniul auto.
    5 16
  • dacia e tot in grupul Renault
    e scump,motor asa mic ca la dacia
    5 14
  • dacia
    Unii nu isi pot folosi nici macar jumatate din cei 2 neuroni. Ce draqu ati vrea fratilor, un 2.0 de 200 cp, 400 Nm si sa coste totul ~12000? Nu se poate, mai treziti-va din lumea viselor, ca Dacia se stie ca are cea mai buna oferta de SUV. Iar acest mototr este arhisuficient.Pana acum cateva luni skoda avea pe octavia faimosul 1.9 si 90 cp. In ala nu mai aruncati cu noroi?Dacia ofera un propulsor absolut decent ca putere, un consum mic , taxe mici datorita cilindreei si totul la cel mai bun pret de pe piata
    36 1
  • @gelu
    Prietene nu te mai agita atat, ca ti-a crescut adrenalina cam mult. Referitor la ce am zis mai sus, mi-am spus parerea si atat.
    1 19
  • sure
    culmea, si eu

    :D
    17 2
  • care SUV??? Duster e SUV??? hai mai lasane....
    SUV=>150cp, cel putin... hai mai terminati-o!!!
    1 18
  • mda
    astept cu nerabdare un articol care se va referi la modificarea interiorului la duster..o fi el ieftin, da sa tot dai copy si paste e enervant citeodata
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru