Dacia Duster debuteaza la Paris alaturi de Renault Wind si Megane CC

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.04.2010
Dacia Duster va fi una dintre principalele atractii ale Salonului Cabriolet, Coupe si SUV, desfasurat zilele acestea la Paris. Alaturi de SUv-ul romanesc vor fi expuse si noile Renault Megane CC si Renault Wind.

Renault si Dacia continua promovarea puternica a modelului Duster, primul SUV din istoria constructorului roman, lansat in martie la Geneva. Dupa ce a ales Raliul Gazelelor din Maroc si a gandit doua reclame destepte pentru pietele din Franta si Germania, Dacia pluseaza inca o data pentru Duster la capitolul promovare.

Constructorul roman va fi alaturi de parintele sau francez la Paris, unde va avea loc, in urmatoarele zile, evenimentul "Cabriolet, Coupe et SUV Show". Dupa cum o spune si numele, expozitia va reuni mai multe modele decapotabile, coupe sau SUV lansate in gama marilor constructori auto.

Alaturi de modelul romanesc Duster, la standul francezilor, organizat in complexul expozitional Porte de Versailles, se vor mai afla Renault Wind si Renault Megane CC, doua modele decapotabile, prezentate in premiera la Salonul de la Geneva.

Renault s-a folosit de eveniment si pentru a da nastere unei versiuni speciale a modelului Laguna Coupe, botezata Monaco GP. Editia limitata vine cu o caroserie perlata, faruri cu xenon, sistem audio Bose si o navigatie prin satelit Carminat Tom Tom.


Comentarii (4)

  • Victor
    Conferinta de presa comuna Dieter Zetsche - Carlos Ghosn ( LIVE :10:45 - 11:45 )
    http://www.daimler.com/go/press100407a/en
    1 0
  • Victor
    Conferinta de presa comuna Dieter Zetsche - Carlos Ghosn ( LIVE :10:45 - 11:45 )
    Incercati mai bine acest link . Conferinta de presa va incepe la ora 10:45, ora Romaniei ( http://www.renault.com/en/Groupe/evenement/Pages/conference-de-presse.aspx ) .
    1 0
  • hai sa apara dracu odata ca a-ti inebunit lumea cu atatea stiri despre cazanul asta
    3 8
  • @geo
    "a-ti inebunit" =)) Multumim. Ne-ai aratat inca odata nivelul celor care sunt impotriva Dacia. De teapa ta gasim pe la orice colt de bloc la inserat. Semintele scuipate pe scara si vocabularul colorat intra obligatoriu la pachet.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru