Dacia este din nou partener al Târgului Gaudeamus

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.11.2010
Dacia va promova lectura în cadrul standului său de la Târgul Internaţional Gaudeamus. Evenimentul va avea loc în perioada 18-22 noiembrie la Romexpo.

Oficialii Dacia au anunţat că sunt din nou parteneri ai Târgului Internaţional Gaudeamus. Colaborarea dintre Dacia şi Gaudeamus se află la cea de-a cincea ediţie şi va fi marcat de prezenţa unui stand Dacia în cadrul Târgului Internaţional "Gaudeamus Carte de învăţătură". Evenimentul de vârf pe piaţa de carte din România are loc în perioada 18-22 noiembrie la Romexpo.

"Dacia, lider pe piaţa auto, a dezvoltat în ultimii cinci ani un parteneriat cu liderul pe piaţa de târguri de carte, fapt care reprezintă o onoare pentru noi şi care ne oferă plăcerea de a intra în contact cu tinerii, împreună cu care avem în comun deschiderea către piaţă, către internaţional. Lectura reprezintă o întâlnire cu un autor, cu o poveste, cu celălalt; maşina ne permite de asemenea să ne lărgim orizonturile şi să reducem distanţele între oameni", a declarat Jérôme Olive, Director General Dacia şi Director General Grup Renault România.

Cei de la Dacia se vor prezenta la Gaudeamus cu sloganul "Dacia încurajează cititul în orice formă", pentru a sublinia atât importanţa lecturii, cât şi a suportului. Standul Dacia se află la intrarea în pavilionul central şi oferă câteva sugestii de cărţi care merită parcurse în cheie modernă.

În cadrul standului Dacia vor participa la lansări de carte personalităţi precum Norman Manea, Petre Pandrea, Emil Constantinescu, Răzvan Theodorescu, Principele Radu al României, Adelin Petrişor, Cristian Tabără şi alţii.

Târgul Internaţional Gaudeamus este organizat de Societatea Română de Radiodifuziune şi are loc în Pavilionul Central Romexpo. Programul complet al târgului poate fi văzut aici.

Via | Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru