Dacia va vinde maşini pe internet în Olanda

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.02.2012
După ce a încercat reţeta şi a reuşit în Italia, Dacia va încerca să o aplice din 1 martie şi în Olanda. Clienţii din Ţara Lalelelor vor putea cumpăra orice model Dacia online.

În luna septembrie a anului trecut, Dacia inaugura în Italia un serviciu de achiziţie a modelelor sale prin intermediul internetului. Mutarea inteligentă a marketingului de la Mioveni a dat roade şi i-a impulsionat pe oficiali să testeze şi reacţia altor pieţe europene.

Aşa se face că începând cu 1 martie, constructorul român va vinde modelele sale pe internet şi în Olanda, unde a cumpărat deja un domeniu pentru Dacia Online Store. Dacă în Italia românii au vândut doar Sandero prin intermediul magazinului virtual, în Olanda publicul va putea achiziţiona orice model Dacia.

În aceste condiţii, clientul nu va trebui să meargă la dealer decât pentru un test-drive şi pentru a-şi ridica maşina comandată online. Dacă serviciul va da roade şi aici, atunci putem spune că Dacia a găsit o cheie a succesului pe care mulţi au ocolit-o. 

via | autoblog

Comentarii (7)

  • pai si normal
    Stiu ei de ce prefera vanzarile online :) E de preferat ca potentialii clienti ai Daciei sa nu intre in contact direct cu materialele de la interior decat dupa achizitie :) LOL
    5 41
  • bucruia ta
    "LOL" oricum se vede ca stai prea mult online si nu prea iesi din casa, pentru ca altfel ai stii ce reprezinta Dacia pe piata auto. "LOL"
    34 2
  • @maxell
    esti de la tara?
    Conform rationamentului tau rudimentar, Ford ar prefera ca potentialii clienti sa nu intre in contact direct cu materialele de interior... asta pentru ca ce face Dacia nu e nimic nou. Ford, Seat si alte marci au deschis calea inainte
    27 1
  • maxell
    pfff
    prietene chiar esti de la tara?numai balarii scoti din gura parca ai fi spalat pe creier si nu e prima data cand scoti prostii pe gura.bn ca are materiale de calitate vw tau si 300M cu o platforma din 95.
    ESTI PINIBIL LASA-NE!!!!!!!! CACI NU E PRIMA DATA CAND DEBITEZI PROSTI!
    12 6
  • @all
    Relaxati-va ca va plezneste vreo vena. La noi la "tara" lumea mai intelege caterinca....
    4 21
  • AndreiRN
    Eficienta
    O decizie foarte buna atat pt firma cat si pt cumparator deoarece reduce costul de achizitie.
    La aceasta afacere pierd samsari care fac profituri considerabile la vanzarea unei masini si o sa le vedeti opinia pe multe forumuri.
    11 0
  • @maxell
    31 de ani zici ca ai? Ma indoiesc. "CATERINCA" faci pe lacaterinca.com . Hai drum bun, cale batuta!
    21 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru