Decizia parteneriatului BMW-Mercedes, in noiembrie

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.07.2008
In luna noiembrie se va stabili daca Mercedes si BMW vor incheia un parteneriat strategic sau nu.

In ultiumul an v-am tinut la curent cu evolutia discutiilor intre marii rivali germani de pe piata auto, BMW si Mercedes. Cele doua branduri premium au negociat un eventual parteneriat care prevedea construirea unei platforme comune pentru modelele A si B-Klasse si modelele MINI.

Discutiile intre cele doua marci premium au intrat in impas, cand oficialii Daimler au spus ca vor construi singuri platforma pentru modelele A si B-Klasse. Mai nou, presa germana semnaleaza ca inca nu s-a luat o decizie finala in ceea ce priveste incheierea unui parteneriat.

Mercedes si BMW vor anunta in luna noiembrie daca vor colabora sau nu la dezvoltarea unor platforme comune sau la impartirea unor componente destinate modelelor.

Surse apropiate situatiei sugereaza ca inginerii celor doua marci premium ar fi foarte incantati de o eventuala colaborare, deoarece nivelul produselor oferite este din punct de vedere calitativ la fel, iar un parteneriat ar usura munca in ambele companii.

Via | Auto Motor und Sport

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru